Ünal'dan çarpıcı açıklama! Bunların işi işsizlik! Gündemi boşu boşuna oyalıyorlar...

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları ve Zarrab davasına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Ünal'ın, Zarrab'tan söz ederken "rehin alınmış bir adam" ifadesini kullanması dikkat çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2017 10:58
Ünal'dan çarpıcı açıklama! Bunların işi işsizlik! Gündemi boşu boşuna oyalıyorlar...

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, parti genel merkezi önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elindeki belgelerin sahte olduğunu, yurt dışına herhangi bir para gitmediğini aksine Türkiye'ye para akışı olduğunu söyledi. Kılıçaroğlu, anayasayanın 39. maddesine göre mahkemeye teslim etmesi gerekiyor. Ancak şimdi kıvırmaya başladılar, "Efendim biz suç isnatında bulunmadık, bu belgeleri neden mahkemeye verelim" demeye başlıyorlar. Türkiye'nin gündemini boşu boşuna oyalıyorlar. 

İşte o açıklama: 

Bu evrakların kimse ne olduğunu bilmiyor.

Şimdi Türkiye’nin bu kadar meselesi varken, 4 terör örgütü ile mücadelesi varken, ana muhalefet lideri ne olduğu belli olmayan, içeriğinin ne olduğu belli olmayan belgelerden bahsediliyor. Neyi konuşacağız. Bunu ispat edin? "Hayır, efendim paylaşmayız. Savcılığa teslim edin, hayır vermeyiz." diyorlar. 

Cumhurbaşkanımız dava açtı. Bundan sonrası yargının işidir. Bu belgeleri kiminle paylaşması gerekiyor, yargıyla paylaşması gerekiyor. Meclis’te araştırma komisyonu kurulması isteniyor. TBMM’yi kendi yalanlarınıza neden alet ediyorsunuz? Meclis'in işi gücü yok bununla mı uğraşacak? Suni krizlerle Türkiye meşgul edilmek isteniyor. Arkası karanlık iddialarla Türkiye’nin gündeminin meşgul edilmesine karşıyız.

ZARRAB REHİN ALINMIŞ BİR KİŞİDİR

Basın mensuplarının ABD'deki Halkbank davasında Zarrab'ın itiraflarıyla ilgili ifadeleri sorulan Ünal, "Bu kişi rehin alınmış bir şahıstır, onun ifadeleri üzerinden Türkiye'nin köşeye sıkıştırılmasına müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

İşte Ünal'ın, Zarrab davası hakkındaki açıklamaları:

Sosyal medyada, televizyon ekranlarında birilerinin yine yüzünde güller açtığını, birilerinin yine umutlandığını görüyoruz.

Yani ABD’de sürdürülen, uluslar arası hukukla bırakın uluslar arasını normal hukukta bile yeri olmayan, sıkıştırılmış bir adamın söylemleri üzerinden birileri umutlanıyor.

Gezi’de olmadı, 17-25 Aralık’ta başaramadık, 15 Temmuz olmadı diye umutlananlara söylüyoruz, Türkiye yerli ve milli unsurlarıyla ABD derin devletinin FETÖ aklıyla ortaya koyduğu dava üzerinden birilerinin Türkiye’yi ekonomik ve siyasi açıdan operasyon yapanlara izin vermeyeceğiz.

Kaynak Yeniçağ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.