Vali dizisi gerçek mi oluyor? Erdal Beşikçioğlu tek tek açıkladı

Etimesgut'ta Yeni Dönem: Behzat Ç. Makamda! Vali Gerçek Oluyor! Erdal Beşikçioğlu, ilk icraatlarını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2024 13:14
Vali dizisi gerçek mi oluyor? Erdal Beşikçioğlu tek tek açıkladı

Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediye Başkanı olarak göreve başladı! Törene eski başkan katılmazken, Beşikçioğlu ilk icraatlarını sıraladı. Vali filmindeki gibi bir yönetim vadeden Beşikçioğlu, "Protokol kapıları kalkıyor, vatandaşla doğrudan iletişim kuruyoruz" dedi.

ETİMESGUT'TA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Behzat Ç. dizisiyle hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı seçilmişti. Bugün düzenlenen devir-teslim töreniyle Beşikçioğlu, resmi olarak göreve başladı.

Törene eski belediye başkanı Enver Demirel katılmazken, Beşikçioğlu mazbatasını başkan vekilinden aldı.

İLK İCRAATLAR BELLİ OLDU

Makam koltuğuna oturan Beşikçioğlu, ilk icraatlarını sosyal medya hesabından duyurdu. Beşikçioğlu'nun açıkladığı ilk icraatlar şunlar:

Eryaman ve Çayyolu Metrolarını Bağlayacak Raylı Sistem: Beşikçioğlu, Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yaparak Eryaman ve Çayyolu metrolarını birbirine bağlayacak raylı sistem projesini hayata geçireceğini açıkladı.

Öğrenci Yurdu Müjdesi: Etimesgut'ta 3 üniversite olmasına rağmen tek bir öğrenci yurdu bulunmadığını belirten Beşikçioğlu, bu eksikliği gidermek için öğrenci yurdu açacağını söyledi.

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Artıyor: Eğitim seviyesi yüksek bir nüfusa sahip Etimesgut'ta sosyal ve kültürel etkinliklerin sınırlı olduğunu ve vatandaşların bu tür etkinlikler için merkeze gitmek zorunda kaldığını vurgulayan Beşikçioğlu, ilçede çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ve vatandaşların merkeze gitmesine gerek kalmayacağını kaydetti.

Vali Filmindeki Gibi Bir Yönetim: Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlardan Vali filmindeki gibi doğrudan iletişim kuran bir yönetim isteği aldıklarını belirten Beşikçioğlu, "Artık belediyede protokol kapıları kalkıyor. Filmdeki uygulamaların gerçeğe dönüşmesini istiyor vatandaş" dedi.

BEŞİKÇİOĞLU'NUN VALİ FİLMİNDEKİ BAŞARISI ETİMESGUT'A YANSIYACAK MI?

Behzat Ç. dizisindeki komiser rolüyle hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu, Vali filminde de başarılı bir performans sergilemişti. Filmde, vatandaşla doğrudan iletişim kuran ve sorunları hızlı bir şekilde çözen bir vali karakterini canlandıran Beşikçioğlu, Etimesgut'ta da benzer bir yönetim anlayışı sergileyeceğini vadediyor.

Beşikçioğlu'nun bu vaadi, Etimesgutlular tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar, Beşikçioğlu'nun Vali filmindeki gibi bir yönetim anlayışıyla Etimesgut'u daha güzel bir ilçe haline getireceğine inanıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.