Vida'nın 'Come to Beşiktaş' dediği yıldız!

Beşiktaş'ın yeni transferi Domagoj Vida, BJK TV'de kendisine yöneltilen sorularını yanıtladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2018 12:06
Vida'nın 'Come to Beşiktaş' dediği yıldız!

Beşiktaş'a gelmekten dolayı büyük bir onur duyduğunu ifade eden Vida, "Başkan Orman, Hırvatistan'a geldi ve o zaman bana inanılmaz bir ilgi gösterdi. Bana olan ilgi ve alakadan dolayı da zaten o anda kararımı vermiştim. Kiev ile sözleşmemi bitmesine uzun bir süre vardı ve beklemek zorundaydım. Taraftarlar gibi ben de bekledim. Come To Beşiktaş için bizim beklentimiz Mario Mandzukic'ti. Hırvatistan Milli Takımı'ndan arkadaşım, Belki ben de Mandzukic'e "Come to Beşiktaş" derim. Sosyal medya hesabım yok, arkadaşlarım gönderdi ben de oradan izledim videoyu" dedi.

"Modric bana Pepe'yi anlattı"

Modric'in kendisine Pepe'yi anlattığını ifade eden Vida, "Geçen sene Beşiktaş'a rakip olmuştum. Bu sene Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim ama lig maçlarını pek takip edemedim, geleceğim takım olduğu için bilgiler aldım. Modric bana Pepe'yi anlattı. Nasıl biri olduğunu biliyorum. Mitrovic ile de tanışıyoruz, burada birlik olacağız"şeklinde konuştu.

"Muhteşem bir taraftar var"

Beşiktaş taraftarının müthiş olduğunu ifade eden Vida, "Muhteşem bir taraftar var. Sakatlandığım maçta bana gösterilen ilgiyi yaşadım. Beşiktaş için mücadele edeceğim. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Takım için nerede görev verilirse orada oynarım ve elimden geleni yapar." dedi.

haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.