Volkan süresiz KMSli

İç transferi bir an önce tamamlamak isteyen Kahrmanmaraşspor, Volkan Bekçi ile de devam etme kararı aldı. Kahramanmaraşspor Store’de yapılan imza töreni ile tekrar Kahramanmaraşspor’la yola devam eden Volkanx sözleme süresini kulübe bıraktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2015 13:34
Volkan süresiz KMSli

Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında yaptığı transferlerle lige tutunmayı başaran Kahramanmaraşspor, yeni sezon hazırlıklarına transfer çalışmalarıyla başladı. İlk olarak iç transfere ağırlık veren kırmızı beyazlı takımın yönetimi Volkan Bekçi’yle de devam kararı aldı. Kahramanmaraşspor Store’de yapılan imza törenine Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık ve kulüp yöneticileri katıldı.

‘GEÇEN YIL ÇOK CİDDİ HAYATİ VİRAJLARDAN DÖNDÜK’

İmza töreninde konuşan Başkan Ceyhan, geçen yılın kısa bir değerlendirmesini yaptı. Ceyhan, “İnşallah 2015-2016 futbol sezonu hem takımımız hem de şehrimiz ve bu işle ilgilenen tüm futbol severler adına hayırlı olur. Güzelliklere vesile olur. Geçen yıl Kahramanmaraşspor olarak ikinci lig kırmızı grupta mücadele ettik. Bizim için zor bir dönemdi. Çok ciddi hayati virajlardan döndük. Sezon sonunda taraftarımızın inancı Cenab-ı Allah’ın yardımıyla ve futbolcu arkadaşlarımızın emeği ile sezonu istediğimiz yerde bitirdik. Çünkü bizim bu yılki hedefimiz takımı ligde bırakmaktı. Bunu da Cenab-ı Allah bize nasip etti. Bundan sonraki süreçte de yardımını bizden esirgemez inşallah” dedi.

ÖNCELİK İÇ TRANSFER

volkan-suresiz-kmsli.jpgKonuşmasının devamında transfer süreci hakkında bilgi veren Başkan Ceyhan, “Biz iyi bir takım kurmak istiyoruz. Öncelikle de hoca adayımızı belirleyeceğiz ve transferi yapacağız. Ondan sonra belirlediğimiz hocamız ile birlikte transfere yön vereceğiz. Geçen yıldan oyuncularımız var. Bizim bu noktada yapacağımız 4-5 tane nokta transfer. Belki 3 gün sonra hocamızı da açıklayacağız. Hocalarımızdan önce geçen yıl bize emeği geçen ama sözleşmesi biten arkadaşlarımız vardı. Biz ilk önce bunu bitirmek istedik. Yaklaşık 3 hafta önce Hüseyin Keleş’le iç transferde sözleşmeyi yeniledik. Volkan’da takımımızda görmekten onur duyduğumuz, sevdiğimiz ve bize emeği geçen bir isim onunla da anlaştık. Dediğimizi anlayan, ne istediğimizi bilen ve birbirini tanıyan insanlarız. Oda bundan sonra fazlasıyla takıma sahip çıkmıştı. Bir diğer iç transferimiz olan Ramazan Durdu oda bugün yarın gelecek. Birde Rıdvan Koçak var. Onun üst ligle ilgili beklentileri var. Adana Demirspor’dan gelmişti Rıdvan. Bizimle başarılı bir sezon geçirdi. Bize de faydalı olan bir arkadaşımız. Onun durumu da önümüzdeki süreçte belli olacak. Önümüzdeki hafta içerisinde hocamızı belirleyeceğiz. Belirlediğimiz hoca doğrultusunda dış transferimizi kapatacağız” şeklinde konuştu.

‘KAHRAMANMARAŞSPOR’DA KALMAKTAN MUTLUYUM’

Kahramanmaraş’ta kalmaktan mutlu olduğunu ifade eden Volkan Bekçi, anlaşmalarının çok kola olduğu söyledi. Bekçi, “Geçen yıl sıkıntılı bir dönem yaşadık. İyi-kötü, bir şekilde bitirmemiz bizim için büyük bir başarı. Kulübümüze büyüklerimizin maddi ve manevi anlamda destek bekliyoruz. Bu yıl hedefimiz şampiyonluk olacak. Bunu için çalışmalarımız olacak. Kahramanmaraşspor ’da kalmaktan mutluyum. Başkanımla görüşmüştük kendi adıma da iletmiştim. Anlaşmak için konuşmamız 10 dakika sürdü. Burada kalmaktan mutluyum. Yeni sezon da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hedefi olan bir Kahramanmaraşspor olacak. Taraftarımıza geçen yılki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.