Ya güçlü bir lider, ya güçlü bir sistem

Ya güçlü bir lider, ya güçlü bir sistem

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2017 16:15
Ya güçlü bir lider, ya güçlü bir sistem

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor: “Yarın 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü, dün bir şehidimizi toprağa verdik ona da Allah’tan rahmet diliyorum. Bu toprağın kahramanları evlerinde sessizce otururlar onun günü gelinceye kadar kahraman olduğu kimse anlamaz ancak günü geldiğinde nasıl bir kahraman olduğunu gösterir.

Bu kahraman milletin önünde ancak saygıyla eğilinir. Teşkilatlarımız sahada 16 Nisan’da ki referandum için harıl harıl çalışıyorlar. Elimizde çok güzel şekilde ifade edeceğimiz 18 Madde lik anayasamız var. Çok şükür Hayırcılar ile karşılaşmıyoruz ancak çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Bizim ülkemizde parlamenter bir sistem var her yönüyle arızalı bir sistem. Güçlü bir lider olmadığında bu sistem tüm açıklarını oraya çıkarıyor ancak güçlü bir liderin olduğun zaman kusursuz bir sistem gidi duruyor. Recep Tayyip Erdoğan güçlü bir liderdi sistemin aksayan yönlerini kapattı. Biz şunu istiyoruz her zaman bize güçlü bir liderin geleceğini garanti ediyorsanız bu değişikliği yapmayalım. Bu sistem geldiğine halkın iradesine dayalı güçlü bir sistem olduğunu kesindir. Bizim güçlü bir sisteme ihtiyacımız var, Tabi biz bunu yapmak istedikçe karşımıza engeller çıkıyor. Avrupa’lı kendisini medeni sanan Avrupalı önümüze engel çıkartıyor. Medeniyetin insanlığın ne demek olduğunu onlara anlatacağız.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.