Yahudi çetesinden pes dedirten savunma!

Yahudi çetesinden pes dedirten savunma!

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2017 15:26
Yahudi çetesinden pes dedirten savunma!

İsrail'in güneyindeki Be'er Şeva kentinde Araplara saldıran bir Yahudi çetesi, Arapların Yahudi kadınlar ile 'romantik ilişkiler' kurmalarını engellemeyi amaçladıklarını iddia etti.

İsrail'in güney kenti Be'er Şeva'da Araplara yönelik saldırılar nedeniyle haklarında dava açılan 6 kişinin ifadeleri ortaya çıktı. Hepsi de Yahudi olan 5 yetişkin İsrailli erkek ile 1 genç erkek saldırıların gerekçesi olarak Arap erkeklerin Yahudi kadınlarla 'romantik ilişki' kurmasını engelleme isteğini gösterdi. Yaşları 17 ila 20 arasında değişen çete üyeleri, Aralık 2016 ile 6 Nisan 2017 arasındaki 6 ayrı saldırıda bıçak, sopa, metal çubuk ve başka silahlar kullandı. Çetenin 2 üyesinin asker olduğu belirtilirken, 3'ünün de ağırlaştırılmış saldırı suçuna ek olarak 'terör' suçuyla da yargılandığı açıklandı.

ARABANIN İÇİNDE BIÇAKLAMIŞLARDI

Savcılığın soruşturmasına göre, her saldırıdan önce çete, hedeflerinin Arap olup olmadığını doğrulayıp öyle harekete geçiyordu. Bazı saldırılarda da tanınmamak için yüzlerini kapatıyorlardı. En ciddi vakada, 19 yaşındaki şüpheli Raz Ben-Shalom Amitzur, Yahudi bir kadınla bir otomobilin içinde oturan bir Arap erkeği birkaç kez muhtalif bölgelerinden bıçaklamıştı. Çetenin, Be'er Şeva'daki 'Araplarla Yahudilerin birbiri içinde asimile olmasını' engelleme amacıyla hareket ettiği, bazılarının 'Araplarla evlenen Yahudi kadınları kurtarma' iddiasıyla faaliyet yürüten ırkçı Lehava grubunun videolarını izlediği belirtiliyor. Çete üyelerinden bir Lehava'yı desteklediğini ancak grubun aktif üyesi olmadığı savunmasını da yaptı.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.