Yeni, güçlü ve idealist bir Türkiye için 'evet'

Yeni, güçlü ve idealist bir Türkiye için 'evet'

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2017 10:58
Yeni, güçlü ve idealist bir Türkiye için 'evet'

“Çırakoğlu Referandum Sürecinde oyunu Evet yönünde kullanacaktır. Elimizden geldiğince insanlara  neden Evet oyu kullanması gerektiğini anlatacağız.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi siyasetçi kişiliklerin bu ülkeye zararı olmaz. Türkiye’nin geleceği için Referandumun desteklenmesi çok önemlidir. Referandum’da Evet’in yüzde 60 ve üzeri çıkmasını bekliyorum.

Türkiye’nin sistem değişikliği için Evet oyu kullanacağız. Şu andaki mevcut sistemde bir sürü tıkanıklıklar mevcut yasama, yürütme, yargı erkleri hepsi birbirine karışıyor. 18 yaş maddesi yerinde bir maddedir. Seçme yaşı 18 ise seçilme yaşında 18 olması gayet normaldir. Gençlerimizi iyi bir siyasi altyapı sunulduğu zaman iyi bir siyasetçi olacaklarına inanıyorum. Türkiye’nin nüfusunun önemli bir oranı genç nüfustan oluşmaktadır. Bunun için Genç nüfusu temsil edecek genç milletvekillerinin mecliste bulunması Ülkemize artı katacaktır diye düşünüyorum.

Mevcut Parlamenter Sistem Yürütme organının çift başlı yaparak ülkede yetki karmaşası meydana getirmek kaydıyla ülkemize dış mihrakların müdahalesine açık hale getirmektedir. Türkiye tarihi boyunca koalisyon hükümetlerinin zaafiyatları ile meşgul olmak durumunda kalmıştır. Türkiye’nin artık kendi özgür kalkınma harekatını gerçekleştirme zamanı gelmiştir, Yeni bir Türkiye, Güçlü bir Türkiye için Referandumda EVET oyu kullanacağız. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.