Yeni Nesil Tarım istasyonu ile tarımda yeniliğe göz atın

Kahramanmaraş Yeni Nesil Tarım İstasyonu Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Erayman, Tarımın gün geçtikçe ilerlediğini ve Çiftçilerin eskisinden daha çok bilgiye ve ilgiye ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2017 11:21
Yeni Nesil Tarım istasyonu ile tarımda yeniliğe göz atın

Dünyadaki ilk susuz ceviz soyma makinasının tek satış yetkilisi olduklarının altını çizen Erayman, Yeni Nesil Tarım İstasyonu olarak çiftçilere fayda sağlayacak bütün yeniliklere göz atarak, yeniliklerin takipçisi olduklarını ifade etti.

Türkiye’de tarım konusunda bilgi kirliliği olduğunu belirten Erayman, Yeni Nesil Tarım İstasyonu olarak çiftçilere tarımsal danışmanlık hizmeti vererek, ürünlerinden kaliteyi ve verimi en üst seviyeye çıkartmasını sağladıklarını ifade etti.

Mustafa Erayman açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Türkiye’de bilgi kirliliği söz konusu bu kirlilikten dolayı tamamen ticarete dayalı ve kazanca yönelik zirai atılımlar var. Biz Yeni Nesil tarım olarak çiftçilerimize kazandıralım sonra biz kazanalım düsturu ile yola çıkıyoruz. Tarım’da yeni olan ne varsa, Çiftçiye kazanç sağlayacak ne varsa onu vizyonumuza aldık. Ceviz Soyma Makinası bizim eserimizdir. Bu ceviz soyma makinasının Dünya’daki tek yetkili satıcısı biziz, Ceviz Soyma Makinasında genellikle sulu soyma ön plandadır ve cevizlerin içerisine acı su kaçıyor ve bu da cevizdeki kaliteyi azaltıyor. Biz susuz ceviz soyma makinası icad ederek bu sournların temelinden çözmüş olduk ve insanlara büyük bir projie kazandırdık.

Biz Yeni Nesil olarak tarımla ilgili olarak yeni nesil ne varsa biz onu takip ederek çiftçilerimizle buluşturarak verimde artırıma meydana getirmeyi hedefliyoruz. Çiftçilerimizin de bizi takip etmesini sağlayacağız. Piyasada yeni ne varsa onun takipçisi olacağız.

Yeni Nesil Tarımı tercih etmelerinin en önemli nedeni verimi, kaliteyi artıracak ne varsa onun takipçisi olacağız. Herşey para değil, biz burada sadece mal satmak için burada değiliz. Gerekli gördüğümüz zamanlarda çiftçilerimizle karşılıklı araştırmalar ve ödevler ile verimliliği en üst seviyeye çıkkartmayı hedefliyoruz. Çiftçiye göre şekillenmiş bir firma olarak vizyonumuzu devam ettireceğiz. İnsanlarımızı ve vatandaşlarımızı buraya davet ederek birbirimizi tanımaya ve birleşmeye çağırıyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.