YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI KAYA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI KAYA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ağustos 2017 14:55
YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI KAYA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, bir dizi gezi ve toplantılar yapmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya, belediye binasına gelişinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve belediye bürokratları tarafından karşılandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya’ya büyükşehir belediyesinin hizmetlerini bir sunumla anlattı.

Büyükşehir Belediyesi Ziyaretçi Şeref Defteri’ni imzalayan Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya, yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a teşekkür etti.

Başkan Erkoç sunumun ardından Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya’ya Kahramanmaraş’a Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını taşıyan İstiklal Madalyasını gösterdi.

Başkan Erkoç ziyaretin anısına Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya’ya Maraş işi bakır tabak hediye etti.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.