Yeşilova’ya 55 kilometre altyapı yatırımı

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ) Genel Müdürlüğü Andırın İlçesi Yeşilova Mahallesinde altyapı çalışmalarına başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2017 17:11
Yeşilova’ya 55 kilometre altyapı yatırımı

Şehrin altyapı sorunlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç önderliğinde tek tek çözüme kavuşturan KASKİ Genel Müdürlüğü, Yeşilova Mahallesine 55 km altyapı yatırımı yapıyor. İhale çalışmaları tamamlanan projenin önümüzdeki günlerde çalışmaları başlayacak.

Hem içme suyu hem de kanalizasyon alanında ciddi problemler yaşayan mahalleye 55 km içme suyu ve kanalizasyon şebeke hattı yapılacak. Mevcut içme suyu şebeke hattı kullanılamaz duruma gelen mahallede içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları kapsamında 32 ile 200 mm çapları arasında değişen toplam 35 km içme suyu hattı yapılacak. Bunun yanında 50 ve 400 tonluk 2 adet içme suyu deposu inşa edilecek. scada sistemi kurularak anlık kontrol sağlanacak.

Kanalizasyon altyapı sistemi bulunmayan ciddi altyapı sorunları yaşayan mahalleye 150 ile 200 mm çapları arasında toplam 20 km kanalizasyon hattı ile 1500 kişilik fosseptik inşa edilecek. Çalışmanın tamamlanmasıyla Yeşilova düzenli bir altyapı sistemine kavuşmuş olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.