YETİM VE ENGELLİ ÇOCUKLAR KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTU

Elbistan Belediyesi tarafından yetim ve engelli çocuklara yönelik "Kardeşlik İftarı" programı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2015 15:47
YETİM VE ENGELLİ ÇOCUKLAR KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTU

Elbistan Belediyesi, Dünya Yetim Haftası dolayısıyla ilçedeki yüzlerce yetim ve engelli çocuğu iftar sofrasında buluşturdu. Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ün ev sahipliğinde Mehmet Akif Ersoy Belediye Evi’nde gerçekleştirilen programa, mahalle muhtarları, yetim ve engelli çocuklar ile aileleri katıldı. İftar sonrasında bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, bir yetimin başını okşamanın, yüzünü güldürmenin önemine işaret etti.
Yetim ve engelli çocuklara ellerinden gelen her türlü maddi ve manevi desteği vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Küçük, “Onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Yetim ve engelli vatandaşlar için en hassas olan dinin temsilcileriyiz. Biz bir yetim peygamberin ümmetiyiz. Bizim inancımızda yetimin ayrı bir yeri var. Siz çok kıymetli ve önemlisiniz. Bunu bütün toplum bilmelidir. Onların o şefkat duygularını birazcık daha milimize edecek şekilde bir çalışma yapabiliyorsak kendimizi mutlu hissediyoruz. Kimsesizlere, yetimlere ve engelli hemşerilerimize sahip çıkmak en önemli görevlerimiz arasında. Ramazan ayı vesilesi ile de bu tür programlarda bir araya geliyoruz. Sorumluluklarımızı yerine getirdiğimizde hem iç huzurumuzu hem de ümmetin huzurunu sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Küçük, daha sonra programa katılan 300 yetim ve engelli çocuğa bayramlık alabilmeleri için hazırlanan hediye çeklerini dağıttı.
Programa katılan yetim ve engelli çocuklar da organizasyondan dolayı yaşadıkları mutluluğu dile getirerek, Başkan Küçük’e teşekkür ettiler.

KAYNAK: İha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.