YGS sınavından önce kimliğini kaybetti, Türk polisi işe el attı ve...

YGS sınavından önce kimliğini kaybetti, Türk polisi işe el attı ve...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2017 14:29
YGS sınavından önce kimliğini kaybetti, Türk polisi işe el attı ve...

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinde ikamet eden  Harun Gören, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı olan (YGS)’ye girmek üzere Kahramanmaraş’ın Avşar Yerleşkesine gittiğinde cüzdanını düşürdüğünü fark etti.

Bir süre şaşkınlık yaşadıktan sonra Kahramanmaraş Emniyeti’ni arayan Gören, Emniyet yetkililerinin olağanüstü çabası ile sınava girdirildi.

Gören, Emniyet yetkililerine minnettar olduğunu ifade ederek, Bütün teşkilat polislerinin kendisi için seferber olmasının kendisini duygulandırdığını ifade etti.

Gören:  “12 Mart 2017’de YGS sınavına girecektim. Evimiz uzak diye arkadaşımın evlerine misafir olarak gitmiştim. Avşar Yerleşkesinde ki sınav yerime gitmek için otobüse bindim ve Avşar Yerleşkesinde sınavın olduğu binanın önüne geldim ancak kimliğimin kaybolduğunun farkına vardım.

Kimliğimin kaybolduğunu anlayınca Emniyet yetkililerini aradım. Bana yardımcı oldular, Polis yetkilileri bana ‘Sınava girdireceğiz seni rahat ol sınava odaklan’ telkinleriyle rahatladım. Daha sonra resmi polis aracıyla beni bulunduğum konumdan aldılar fotoğraf çektirdiler ve nüfus kağıdımı çıkartılar ve sınava girdirdiler.

Benim geleceğimi kurtardılar buradan Emniyet yetkililerine minnettarlığımı sunuyorum. Haklarını hiçbir şekilde ödeyemem, Emniyet teşkilatında benim için o gün seferber olmuş bütün polis amirlerine ve yetkililerine teşekkür ediyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.