Yıldız oyuncu Galatasaray'a mı geliyor?

Yıldız oyuncu Galatasaray'a mı geliyor?

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2017 11:32
Yıldız oyuncu Galatasaray'a mı geliyor?

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Marsilya'nın golcüsü Bafetimbi Gomis, sosyal medya hesabından 'Aslanlı' paylaşımda bulundu.

Galatasaray'ın ilgilendiği Fransız golcü Bafetimbi Gomis, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

GOMIS KAFALARI KARIŞTIRDI

Bafetimbi Gomis'in yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Gün içerisinde Lyon'un başkanı Aulas'ın danışmanlığı yapan Bernard Lacomle ile görüşme yapan Gomis'in yaptığı paylaşım Lyon'u işaret edip etmediği de merak ediliyor.

GOMIS'İN İLK MESAJI DEĞİL

Hem Lyon'un hem Galatasaray'ın simgesi olan 'Aslanlı' fotoğrafı paylaşan Gomis, geçtiğimiz günlerde ise Galatasaray taraftarının, "Bu forma sana çok yakıştı" şeklinde paylaşımına Gomis gülerek ve beğenme emojisiyle yanıt vermişti.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Sarı-kırmızılı kulübe istenen 6 milyon Euro'luk rakam fazla gelirken Galatasaray ise pazarlıklara 3 milyon Euro'dan başladı. Oyuncunun bu sezonun sonunda kontratının bitmesi de Galatasaray'ın elini güçlendirirken son çare ise yine Gomis olacak.

Gomis ile prensipte anlaşılırken Swansea'nin istenilen bonservis bedeline ikna olmaması halinde ise Gomis devreye girecek. Kulübü ile temas kurup gitmek istediğini iletecek olan Gomis, Swansea'den Galatasaray'a gitmek için kolaylık göstermelerini isteyecek.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.