Yıllar sonra hizmet ile tanıştık

Dulkadiroğlu Belediyesi hizmet tanıtımı yapmak üzere basın ile gerçekleştirdiği gezide ilk durak olarak Baydemirli Mahallesi’nde durdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2017 12:16
Yıllar sonra hizmet ile tanıştık

Tanıtım sırasında gazetemize açıklamalarda bulunan Mahalle Muhtarı ile bir vatandaş ‘daha önce Belediye Başkanlarımızı tanımıyorduk, şimdi birlikte muhabbet ediyoruz, hizmet alıyoruz’ dedi.

Mahalle Muhtarı Ramazan Odun yaptığı açıklamada Belediye Başkanlarına teşekkür ederek ‘bizim hiç yolumuz yoktu, ama şu anda 2014 yılından beri sadece Baydemirli Mahallemizde 25 kilometre yol çalışması yapıldı ve 100 bin metrekare parke döşendi’ dedi.

muhtar.jpg

Muhtar Ramazan Odun şu şekilde devam etti;

“Geçmiş dönemlerle kıyaslama yaptığımız zaman buralarda hiç yolumuz yoktu. Traktörler ile arabaları çekiyorduk. 2014 yılından sonra yollarımızda her türlü çalışmalar yapılıyor. Bizim mahallemizde 2014 yılından sonra iş makinası hiç eksik olmadı. Bu yıl içerisinde Büyükşehir Belediyemiz 25 kilometre asfalt döktü. Dulkadiroğlu Belediyemiz de 3 yıldan bu yana 100 bin metrekare kilit parke döşedi. Bu kadar çalışmayı hiç beklemiyorduk. Beklentilerimizin üzerinde hizmet oldu daha fazlasını da bekliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Sayın Necati Okay Bey’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

adam-001.jpg

Mahalle sakinlerinden Murat Kaman gazetemize yaptığı açıklamada; “Bundan önceki dönemlerde Belediye Başkanlarımızı hiç tanımıyorduk. Büyükşehir olduktan sonra Baydemirli hizmet gördü. Baydemirli Köyü mahalle olduktan sonra yol hizmeti gibi hizmetler almaya başladık. Yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir ve Dulkadiroğlu Belediyelerimize teşekkür ediyoruz.”

yillar-sonra-hizmet-ile-tanistik111.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.