Yüzyıl İnşaat’tan Dev projeler

Yüzyıl İnşaat’tan Dev projeler

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Yüzyıl İnşaat’tan Dev projeler

Yüzyıl İnşaat 2017’nin ilk çeyreğinde yepyeni sürpriz projelerle Kahramanmaraş’ın inşaat sektörüne yeni bir kimlik kazandıracak.

Sektörde 15 yıldır faaliyet gösteren Kahramanmaraş’ın köklü inşaat firmasına sahip olan ağabeyi Cevdet Kılıçaslan’ın yanında yetişen, 15 yıllık tecrübeye sahip, Kahramanmaraş’ın inşaat sektörüne yeni bir vizyon getirmek için kendi inşaat firmasını kuran Yüzyıl İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Kılıçaslan gazetemize inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçaslan, Yüzyıl İnşaat’ın dev projelerle emin adımlarla ilerlediğini kaydetti.

“VİZYON KATMAY ÇALIŞIYORUZ”

“Kahramanmaraş’taki klasik yapıları biraz daha gençleştirmek için yen bir mimari ile ön plana çıkmaya çalışıyoruz” diyen Kılıçaslan, “Yapımına başladığımız ve yapacağımız bir çok projeyi iç dizayn ve görsel olarak yeni bir vizyon katmaya çalışıyoruz” dedi. Kahramanmaraş merkez ve ilçeleri olmak üzere birçok yerde projelerinin mevcut olduğunu belirten Kılıçaslan şöyle dedi: “Şu anda da ağırlıklı olarak üniversite ve üngüt yolunda çalışmalarımız var. Yeni çevre yolunda da çalışmalarımız mevcut. Yaklaşık 72 dairelik bir projemiz var. Bu her iki bölgede de içerisinde fitness salonu, kafeterya ve birçok bölgede yeni yaşam alanları ile birlikte projelerimizi de renklendireceğiz” şeklinde konuştu.

“KENTSEL DÖNÜŞÜME AĞIRLIK VERİYORUZ”

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm çok önemli olduğuna değinen Kılıçaslan, Şehrin görselliğine biraz daha önem verilmesi lazım. Kahramanmaraş’a büyükşehir denilebilmesi için kentsel dönüşümün ön planda olması gerekiyor. Şehrimizdeki eski yapıların yenilenmesi lazım. Görselliği ön plana çıkartarak yaşam kalitesini yükseltmemiz gerek” dedi. Doların yükselmesi bir çok sektörü sıkıntıya soktuğunu kaydeden Kılıçaslan, İnşaat sektörünün de bundan çok etkilendiğini söyledi. Kılıçaslan, “15 Temmuz’da müşteri potansiyeli olarak biraz etkilendik. Birçok inşaat firması gibi inşaatları durdurma kararı almadık ve aksina ertesi gün yeni çalışmalarımıza hızla devam ettik.”

“ÇALIŞMALARI BAŞARILI BULUYORUM”

AK Parti hükümetinin ekonomi çalışmalarını çok başarılı bulduğunu kaydeden Kılıçaslan, “Ekonomi ile ilgili bu projeler gerçekleşirse ülke olarak çok daha iyi yerlere varabiliriz. Bizler neden ABD gibi ülkelerin paralarını öne sürüyoruz. Türkiye kendi değerlerine sahip çıkmaya devam ederse ülke olarak çok iyi konuma geliriz. Ve bugün en önemlisi tüm zorlukların üstesinden gelecek bir Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahibiz. Sayın Cumhurbaşkanımız olduktan sonra bu ülkenin sırtı yere gelmez” dedi.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.