Zaman Hollanda, Türk vatandaşlarını fişlemeye başladı

Zaman Hollanda, Türk vatandaşlarını fişlemeye başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2017 12:27
Zaman Hollanda, Türk vatandaşlarını fişlemeye başladı

Kapatılan Zaman gazetesinin Hollanda ayağı, terör destekçisi ülkelerin Türkiye'nin çağrılarına kulak vermemesi nedeniyle halen yayın yapabiliyor. Hollanda'daki faşist operasyonun bir parçası olmakta gecikmeyen FETÖ’cü hainler şimdi de vatandaşlarımızı fişlemeye başladı.

FETÖ'nün gazetesi Zaman'ın Hollanda şubesi, atlı - köpekli saldırıya uğrayan Türklerin Hollanda polisine tekme atması sırasında çekilen fotoğraf için "Polis bu kişileri arıyor" diye manşet yaptı. Fetullahçı ihanet şebekesi Hollanda'da demokratik haklarını kullanırken köpeklerle saldırılan vatandaşlarımızı isim ve görüntülerini bir istihbarat örgütü gibi tek tek fişleyip resmi hesabından faşist Hollanda polisine ispiyonladı.

OPERASYONUN BAŞINDA HOLLANDA İMAMI VAR

Örgütün Hollanda imamı Turan Yazır tüm bu operasyonu ülkede yöneten isim. Zaman Hollanda aracılığı ile vatandaşlarımızı fişleten hainin adı Akyazılı Vakfı üzerinden bir çok gurbetçinin dolandırılması olayına da karıştı. İhanet örgütünün Hollanda yapılanması deşifre edilmişti.

VE GAZETENİN BAŞINDAKİ İSİM

Ayrıca fişleme çalışmalarındaki iki numaranın Zaman Vandaag ve Zaman Hollanda Genel Yayın Yönetmeni FETÖ'cü Mehmet Cerit olduğu biliniyor.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.