Zamanla güçlenen bir ekonomiye sahibiz

Kahramanmaraş Toç Bir Sen 56 Nolu Şube Başkanı Bayram Nurdoğan, Türkiye ekonomisinin 2017 yılında büyük bir tırmanışa geçtiğini belirterek, Ülke ekonomisine yapılan yatırımların iç piyasada canlanmaya katkı sağladığını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2018 10:14
Zamanla güçlenen bir ekonomiye sahibiz

STK’lar olarak ekonomiye olan katkılarının her zamankinden daha fazla destek vererek devam edeceğini belirten Nurdoğan, Türkiye ekonomisinin 2018 yılında vizyonunu daha da yükselteceğini kaydetti.

2017 YILINI BİR STK BAŞKANI OLARAK NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Hükümetimiz her geçen gün ekonomi alanında yeni hamleler üreterek, Dış Politikada söz sahibi olabilmek adına büyük adımlar atıyor. Biz STK’lar olarak 15 Temmuz’da gösterdiğimiz direnişin aynısını tüm gayretimizle şu anda ekonominin gelişmesi adına çaba harcıyoruz. Ülkemizin dört bir yanında terör devletlerinin hareketlendirilmesi, Ekonomimizin ülkemiz için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. Ekonomi alanında 2017 yılında yapılan hamlelerin ülke içerisinde olumlu etkilerini gözlemlediğimizi söyleyebilirim. Hükümetimizin Turizm, Spor, Tarım ve benzeri birçok alanda yaptığı karşılıksız hibeler ve destekler ile ülke içerisinde yatırıma teşvik ederek 2017 yılını Türkiye açısından olumlu geçirmemizi sağlamıştır.

2018 YILI EKONOMİSİNDEN BEKLENTİLERİNİZ NELERDİR?

2018 Yılı Türkiye açısından ekonomi alanında yeni bir çığır açılacağı ümidindeyim. Türkiye’nin her geçen gün kendisini geliştiren ve büyüyen bir ekonomiye sahip. Ülkemizin içerisinde milli birlik ve beraberlik ortamının her geçen gün arttığını görmek bizi yeni yıl adına olumlu düşündürüyor. Türkiye’mizin yeni yılda yapılan ekonomi hamleleri ile ilk çeyrek ve orta çeyrekte büyük adımlar atacağını düşünüyorum. Türkiye’nin yeni yılda birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, Ekonomi alanında devletimize olan görevlerimizi yerine getirerek ve yatırımları hızlandırarak ülkemizin iç ekonomi dengesini katkı sağlamak bizim vatandaşlık görevlerimizdendir. Ülkemizin sınır ötesi operasyonlarında başarı niyaz ediyor. Ordumuza ve Milletimize Allah zeval ziyan vermesin diyorum.

TÜRKİYE’NİN YENİ DÖNEM HAMLELERİ EKONOMİDE İÇ PİYASAYI CANLANDIRIR MI?

Hükümetimizin iç politikayı canlandırmak adına Tarım alanında yapılan yatırımlar ve karşılıksız hibeler Çiftçilerimize adeta yeni bir kan değeri taşımıştır. Biz Sendika olarak üyelerimiz ile birlikte hareket ederek Tarım alanında faaliyet gösteren çiftçilerimizin sorunlarına da muhatap oluyoruz. Ancak devletimizin ve hükümetimizin sağladığı imkânlardan faydalanan çiftçilerimiz üretimde artışlarını sürdürerek verimli tarım ile üretimde kaliteyi artırmıştır. Ekonomide gelişen ülke içi istikrar ile birlikte yeni politikalar devletimizin ve milletimizin huzur ve güvenini artırmıştır. Türkiye yeni dönemde yapılacak olan yatırımlar ülkemizdeki iç piyasayı canlandıracağını düşünüyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.