Ziraat Fakültesi Öğrencileri “Genç Üretenler” Projesinde Yarıştı

Şekerbank T.A.Ş.’nin üniversite öğrencilerini bankacılıkla tanıştırmak amacıyla organize ettiği “Genç Üretenler” projesi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2015 15:58
Ziraat Fakültesi Öğrencileri “Genç Üretenler” Projesinde Yarıştı

Proje kapsamında 10 üniversitede birebir iletişim kurularak bir günlük vaka çalışması yapılarak yarışmalar düzenlenirken, Üniversitemizdeki yarışmaya KSÜ Ziraat Fakültesi 3 ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan 5 grup katıldı.

Yarışmada çiftçileri bilgilendirecek, üretim kalitesini ve miktarını arttırarak, ülkelerini kalkındırmayı görev edinmiş, bunun üzerine eğitim almış, çiftçi sorunlarına çözüm üretilmesini sağlayan projeler yarıştı. Öğrenciler, grup olarak hazırladıkları sunumda projelerini hem sözlü hem de görsel olarak katılımcıların beğenisine sundu.

Üniversitemizden 5 grubun yarıştığı etkinlikte Ziraat Fakültesi, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü birinci gelerek İstanbul’da gerçekleştirilecek olan büyük finalde Üniversitemizi temsil etmeye hak kazandı. Şekerbank temsilcileri değerlendirme sonucunda birinci gelen gruba hediye verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.