4 Önemli Proje Yolda! Kahramanmaraş'a 10 Milyon Dolarlık Dev Yatırım

Başkan Güngör, Kuveyt Arap Ekonomik Kalkınma Fonu iş birliğiyle Kahramanmaraş'a 10 milyon dolarlık 4 proje kazandırıyor. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2023 12:41
4 Önemli Proje Yolda! Kahramanmaraş'a 10 Milyon Dolarlık Dev Yatırım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kuveyt Arap Ekonomik Kalkınma Fonu ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında şehre kazandırılacak 4 önemli projeyi duyurdu. Başkan Güngör, “Fondan ayrılan toplam 10 Milyon Dolarlık hibe ile şehrimize 4 yeni proje kazandırıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

baskan-gungor-sehrimize-10-milyon-dolarlik-4-yeni-proje-kazandiriyoruz.jpg

KUVEYT ARAP EKONOMİK KALKINMA FONU VE KAHRAMANMARAŞ İŞ BİRLİĞİYLE 4 ÖNEMLİ PROJE GELİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulusal ve uluslararası kurumlar iş birliğiyle şehre yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Kuveyt Arap Ekonomik Kalkınma Fonu iş birliğiyle gerçekleşen projeler arasında 6 megavat kapasiteli Güneş Enerjisi Santrali, Çocuk Kütüphanesi ve Sanat Merkezi, Danışmanlık ve Kariyer Planlama Merkezi ile Gençlik ve Spor Merkezi bulunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, projelerin şehrin vizyonuna katkı sağlayacağını belirterek, “Kahramanmaraş’ımız için ulusal ve uluslararası kurumlarla ortak projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.