Kahramanmaraş'ta Gece Nöbetinde: Yağışların Çevresel Etkileriyle Savaş!

Büyükşehir Belediyesi, gece saatlerinde artan yağışların neden olduğu hasarları önlemek ve aksamaları gidermek için şehir genelinde yoğun çaba harcıyor. Hazır ekipler ve ekipmanlarla çevresel etkileri ortadan kaldırıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2023 12:49
Kahramanmaraş'ta Gece Nöbetinde: Yağışların Çevresel Etkileriyle Savaş!

Büyükşehir Belediyesi, gece saatlerinde artan yağışların neden olduğu çevresel hasarları ortadan kaldırmak ve olası aksamaları önlemek amacıyla şehrin çeşitli bölgelerinde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kışa ve olumsuz hava koşullarına karşı tüm araç ve ekipmanlarıyla hazırlıklarını tamamlayarak, gece boyunca devam eden şiddetli yağışların neden olduğu çevresel etkileri ortadan kaldırmak için özverili bir çaba sarf ediyor.

temizlik-3.jpg

Gece boyunca hazırda bekleyen ekipler, yağışın yoğunluğunu hissettikleri an anında müdahale ederek su tahliyesini sağlayarak ana arterlerde su birikimini engelliyorlar. Ayrıca, yağışın neden olduğu balçıklar şehrin çeşitli noktalarında iş makineleri kullanılarak temizleniyor ve ulaşımın kesintisiz devam etmesi sağlanıyor.

temizlik-5.jpg

Çalışmalar, onlarca iş makinesi ve personel ile sürdürülmekte olup, hedeflenen; sağanak yağışların yaratabileceği potansiyel aksamaların önüne geçmektir.

temizlik-6.jpg

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yağışlara karşı alınan tüm tedbirlerin hayata geçirildiği, sahada bulunan tüm araç ve personellerin aktif olarak görev yaptığı, herhangi bir olumsuz durumda vatandaşların ALO 153 numaralı Afet Koordinasyon Merkezi'ne (AKOM) başvurabileceği vurgulanmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.