Afşinder öğrencileri kariyer günlerinde buluştu

Afşinder öğrencileri kariyer günlerinde buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2017 15:54
Afşinder öğrencileri kariyer günlerinde buluştu

Afşinder, İstanbul da okuyan üniversite öğrencilerini Asil Okullarında ki kariyer günlerinde bir araya getirdi.

Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği, bu ayki bursiyer öğrencilerini Fatih Görür ‘ün ev sahipliğinde, Asil Okullarında düzenlenen yemekli toplantıyla Bahçelievler Belediye Başkan Vekili Av. Mevlid Uyan ile buluşturdu.

Toplantıya gelen öğrencilerle beraber yenen yemeğin ardından, Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç açılış konuşması yaptı. Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinen Ardıç, dernek olarak desteğini her zaman gördüğümüz ve böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için değerli iş adamımız Fatih Görür beye ve İstanbul da bir elin parmakları kadar az olan bürokratlarımızdan ve programlarımızda her zaman yanımızda olan Sn. Mevlid Uyan Başkanımıza teşekkür ediyorum, dedi.

afsinder1.jpg

Öğrenciler kendilerini tanıttıktan sonra, okul müdürü Sinan bey, okulun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Asil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Görür ise gençlerle beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade edip, her zaman yanınızda olmaya çalışırız, dedi.

Daha sonra Bahçelievler Belediye Başkan Vekili Mevlid Uyan ise, öğrencilik yıllarından başlayarak bugüne gelinceye kadarki süreci anlatarak sözlerine başladı. Bizim öğrencilik yıllarımız çok perişanlık içerisindeydi. Böyle imkânlar, burs veren dernekler yoktu. Sizler çok şanslısınız. Böyle size değer veren dernekler var. Bu vesile ile dernek başkanı Ahmet beye ve bugün ev sahipliği yapan Fatih beye teşekkür ediyorum.

Sizler geleceğimiz için önemli bir noktadasınız, bizler bu görevleri artık sizlere devredeceğiz. Bizim işini düzgün yapan, kaliteli, milli ve manevi değerlere sahip nesillere ihtiyacımız var. Gördüğüm kadarıyla hepiniz pırlanta gibi gençlersiniz. Ülkemizin kamu imkânlarını yerinde, verimli kullanan insanlara ihtiyacı var. Ülke bu sayede kalkınır, bunu yapacakta dürüst insanlardır.  Yani sizlersiniz, diyerek gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Yapılan verimli sohbetin sonunda burslar dağıtılıp, Asil Okulları ve Cazador Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Görür gençlere çeşitli hediyeler verdi. Hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra program sona erdi.

afsinder2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.