Ahmet Özdemir: “Güçlü Türkiye için Vakit Kahramanmaraş Vakti”

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak, çalmadık kapı bırakmadan, gönül almaya, durmadan yorulmadan devam ediyorlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2018 10:53
Ahmet Özdemir: “Güçlü Türkiye için Vakit Kahramanmaraş Vakti”

Onikişubat İlçesinde programda olan 27.Dönem Milletvekili Adayı Av.Ahmet Özdemir, ilk olarak Onikişubat Seçim Bürosunda bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların ve teşkilat mensuplarının bulunduğu seçim bürosunda birlik ve beraberlik hep aynı tazelikte. Seçim bürosundan ayrılarak Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Maksutlu Bilgi Kültür Evi açılışı için Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir, beraberinde Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve teşkilat mensupları ile Maksutlu Mahallesine hareket ettiler.

ahmet1-003.jpg

Programda konuşan Mv. Adayı Av. Ahmet Özdemir : “Geleceğin şekilleneceği bir seçim programı kapsamında geleceğimizin inşaası için Bilgi ve Kültür Evleri açılışı manidardır. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde her ortamda hakkı savunarak Ak Davanın gelecek kuşaklara aktarıması için gücümüzün üzerinde gayret sarfedeceğiz.” dedi. Açılışın ardından Batıpark Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Öte yandan Genç Müsiad tarafından düzenlenen iftar programına katılan heyet, programlarına teravih namazı sonrası Molla Gürani mahallesinde bulunan vatandaşlarımızla muhabbet ederek son verdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.