AK Parti Eski İl Başkanı Özdemir: “Bu dava için elimizden geleni yaptık”

Kahramanmaraş AK Parti Eski İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir Ak Parti Kahramanmaraş teşkilatları olarak bugüne kadar yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2018 13:57
AK Parti Eski İl Başkanı Özdemir: “Bu dava için elimizden geleni yaptık”

Ahmet Özdemir İl Başkanlığı olarak her zaman milletin hizmetinde olduklarının altını çizen Özdemir, Yeni il teşkilatına da görevinde başarılar diledi.

Özdemir: “Değerli arkadaşlarım Rabbim bize 2 yıl öncesinde Ak Parti de başkanlık için görev nasip etti. Bu davanın bayrağının aşağı düşmemesi için bugüne kadar canla başla çalıştık. Şu anda çok heyecanlıyım aslında konuşmama uzundu ancak kısa tutmaya karar verdim. 16 yaşından bu yana bu davanın sevdalısı olarak buradayım. Her zaman önce kendi namusuma ve ahlakıma söz söyletmemeye daha sonra davama laf söyletmemek için uğraştım ve çalıştım. Bizi birbirimizden ayrıcak iftira, haset gibi konularla mücadele ettik ve bununla mücadele edip bunu yenmeyei başardığımız zaman aramızda nifak tohumlarını engellediğimiz için parti teşkilatı olarak büyük başarılara imza attığımız söyleyebiliriz.

Ak Parti bugüne kadar sayısız başarılara imza atmıştır. Teşkilatımızda görev alan arkadaşlarımızla birlikte yoğun çabalar ile bayrağımız ile ilgili olarak her zaman dik durduk.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.