AK Partisi sözcüsü Ünal'dan Bahçeli'ye referandum yanıtı!

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal Merkez Karar Yönetim Kurulu sonrası açıklama yaptı. Ünal'ın gündeminde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandumuna MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklama vardı. Ünal, "Bahçeli'nin kaygıları ile bizim kaygı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2017 18:04
AK Partisi sözcüsü Ünal'dan Bahçeli'ye referandum yanıtı!

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal Merkez Karar Yönetim Kurulu sonrası açıklama yaptı. Ünal'ın gündeminde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandumuna MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklama vardı.  Ünal, "Bahçeli'nin kaygıları ile bizim kaygılarımız aynıdır. Sayın Bahçeli'nin bizim açıklamalarımıza yönelik kaygılarını anlayışla karşılarız" dedi.

Bugün de MKYK ile hem Kuzey Irak referandumunu hem Dış İlişkiler Başkanlığımız son Almanya seçimlerini, İçişleri Bakanlığımız iç güvenlik gelişmelerini de değerlendirmiş bizimle paylaşmıştır.

Bahçeli'nin kaygıları ile bizim kaygılarımız aynıdır. Sayın Bahçeli'nin bizim açıklamalarımıza yönelik kaygılarını anlayışla karşılarız ama burada aslolan sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve sözcülerinin açıklamalarıdır. Önümüzde Kuzey Irak referandumu sonrası bu referandum sonuçlarına ilişkin Türkiye'nin pozisyonuna dair açıklamaları olmuştur. Bu açıklamalar bizim önümüzdeki süreçte bir plan içerisinde değişen pozisyonlara göre alacağımız durumu ifade ediyor. Devlet yönetmek, çok hızlı bir şekilde pozisyon değiştirmek, doğru pozisyon alabilmekle ilgilidir. Bakanlarımızın da bu meyanda açıklamaları, Cumhurbaşkanımızın açıklamaları ile tenakuz ifade etmiyor. Şu anda herhangi ambargo uyguluyor değiliz.

Devlet yönetimi doğru pozisyon almaktadır. Sayın Bahçeli'nin kaygılarını anlıyoruz. Ama şundan emin olunuz, 15 yıl bütün krizleri yöneten AK Parti hükümeti bütün bu süreci yönetecek kudrettedir. Herkes rahat olsun

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.