AKEDAŞ DAĞITIM A.Ş. Sanayi esnafına müjde

Kahramanmaraş ve Adıyaman bölgesinde insanların hayatlarını kolaylaştırmak için önemli yatırımları hayata geçiren Akedaş Dağıtım A.Ş., kent esnafının da iş faaliyetlerinin enerji anlamında sekteye uğramaması için esnafın sesine kulak vermeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2019 10:00
AKEDAŞ DAĞITIM A.Ş. Sanayi esnafına müjde

Kahramanmaraş’ta Sanayi esnafının nabzını tutarak sorunlarını yetkililere ulaştıran Diriliş Haber Gazetesi, Akedaş Dağıtım A.Ş.’nin Küçük Sanayi ve Eski Sanayi sitesindeki yatırımlarını okuyucuları için araştırdı.

Her geçen gün teknolojiye paralel olarak makine parkurunun da geliştiği ve dev işletmeleri bünyesinde barındıran Küçük Sanayi Sitesinde enerji kullanımı, her işletmenin belirttiği gücün üzerine çıkmasıyla oluşan sorunları AKEDAŞ Dağıtım A.Ş. aldığı önlemlerle bertaraf etmeye devam ediyor. Sanayi esnaflarının enerji sorunu yaşamaması için gerekli önlemleri alan Akedaş Dağıtım A.Ş., Küçük Sanayi sitesinde 2019 yılı yatırım kapsamında 4 adet yeni monoblok trafo merkezi kurulduğunu belirtti. Bu tesise ilave olarak da 630 kVA gücünde trafo ve panonun yerine 1000 kVA trafo ve pano montajı yapılarak, Sanayi esnafının işlerini daha kaliteli enerji ile yapmaları için güç artışı yaptıkları ifade edildi. Enerjideki altyapı yatırımlarının devam edeceğini belirten Akedaş Dağıtım A.Ş. Küçük Sanayi Sitesindeki enerji yatırımlarına ilave olarak da mevcut durumdaki Monoblok’a 1000 kVa trafo ve 1000 kVA pano tesis edileceğini ifade ederek sanayi sitesi esnafına müjde verdi.

AKEDAŞ MÜJDEYİ VERDİ

Gazetemizin, Akedaş Dağıtım A.Ş. Yetkililerinden aldığı bilgiye göre de AKEDAŞ’ın, bölgede özellikle gece saatlerinde olumsuz olayların yaşanmaması için 47 adet aydınlatma direği ile imarı oturmuş bölgelerin aydınlatma ihtiyacını da karşılayacağı öğrenildi.

AKEDAŞ Dağıtım A.Ş. eski Sanayi sitesi bölgesinde ise enerji konusunda bir sıkıntının olmadığını, yaşanabilecek kısa süreli elektrik kesintilerinin de tüm dağıtım ağında yaşanabilecek doğal koşullardan kaynaklı olabileceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.