Akşener'den Kahramanmaraş'a Özel Açıklama: İyi Parti'nin Yeni Belediye Başkan Adayı!

İyi Parti lideri Meral Akşener, Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını Mesut Dedeoğlu olarak açıkladı. İttifakları reddederek güçlü bir belediyecilik vurgusu yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2023 06:49
Akşener'den Kahramanmaraş'a Özel Açıklama: İyi Parti'nin Yeni Belediye Başkan Adayı!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı adayını açıkladı.

Akşener, İyi Parti'nin güçlü bir belediyecilik anlayışıyla şekillendiğini ve bundan sonra koalisyonlara yönelmeyeceklerini vurguladı. Partilerinin herhangi bir siyasi oluşuma yandaşlık yapmak amacıyla kurulmadığını belirten Akşener, yerel seçimlerdeki ittifak çağrılarına kapılarını kapattıklarını dile getirdi. Ayrıca, Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, seçimlerde yaşanan büyük hezimeti takiben Kılıçdaroğlu'na yönelik sert ifadeler kullandı.

Akşener, İyi Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mesut Dedeoğlu olduğunu duyurdu. Seçimlere beş buçuk ay gibi bir süre kaldığını belirten Akşener, bundan sonra hiçbir partiyle ittifak yapmayacaklarını açıkladı. Ayrıca, Dedeoğlu'nun büyükşehir belediye başkanlığını kazanması durumunda depremzedelerin sorunlarına çözüm getireceklerini de ifade etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.