Anderson Talisca'ya büyük fırça: Burası sirk değil

Anderson Talisca'ya büyük fırça: Burası sirk değil

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2017 12:32
Anderson Talisca'ya büyük fırça: Burası sirk değil

Maçlarda şahsi oynayan ver özellikle forvette oynayan arkadaşlarını besleyemeyen Talisca'yı tecrübeli golcü Cenk Tosun fırçaladı.

Brezilyalı oyuncunun devamlı şut çekmesinden rahatsız olan iki forvet; “Bomboş pozisyonda bekliyoruz bize pas atmıyorsun, kaleye vuruyorsun. Hep kendine oynuyorsun. Burası sirk değil, burası Beşiktaş Kulübü. Biraz da bizi düşün” dedi

Süper Lig ve Avrupa’da hedefe emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş’ta futbolcuların kazanma isteği ve azmi zaman zaman gerilimlerin yaşanmasına da neden olabiliyor...

Ricardo Quaresma’nın sahada arkadaşlarıyla tartışmalar yaşaması ve zaman zaman teknik direktör Şenol Güneş’e kızması artık normal bir hal alırken, Vodafone Arena’da 2-2 berabere biten Kayseri maçının ardından soyunma odasında 3 futbolcu arasında sözlü gerilim yaşandığı ortaya çıktı.

‘PASI ATACAK OLAN SENSİN’

Etkili şutlar atan ve mesafe gözetmeksizin kaleyi gördüğü her yerden şansını deneyen Talisca’nın bu özelliğini Kayseri maçında çok kullanması, gol pası bekleyen Aboubakar ve Cenk Tosun’un canını sıktı.

İki santrfor karşılaşmanın ardından Brezilyalı’nın yanına gidip yüksek sesle şu ifadeleri kullandı:

“Bomboş pozisyonda bekliyoruz bize pas atmıyorsun, kaleye vuruyorsun."

"Hep kendine oynuyorsun. Burası sirk değil, burası Beşiktaş Kulübü"

"Biraz da bizi düşün. Pası atacak olan sensin”

TALISCA MESAJI ALDI, ASİST YAPTI

Cenk Tosun ile Vincent Aboubakar’ın bu tepkisine agresif bir yanıt vermeyerek bir bakıma kavganın büyümesinin de önüne geçen Talisca, arkadaşlarının uyarısını dikkate aldı.

Brezilyalı oyuncu, Kayseri’nin ardından Avrupa Ligi’nde 4-1 kazanılan Olympiakos maçında hem Aboubakar’a hem de Cenk Tosun’a pas vererek her iki oyuncuya da gol attırmayı başardı.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.