Kahramanmaraş'ta Büyük Heyecan: Yeni Stadyum İhalesi Ne Zaman?

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Kahramanmaraş'a yeni stadyum ve olimpik yüzme havuzu yapılacağını açıkladı. İhale kısa sürede yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2024 14:22
Kahramanmaraş'ta Büyük Heyecan: Yeni Stadyum İhalesi Ne Zaman?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gençlik merkezinin açılışına katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere şehre gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı makamında ağırladı.

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyarette Başkan Hayrettin Güngör, şehirdeki stadyum alanları ve planlanan yeni stadyuma ilişkin heyete bilgiler aktardı.

Çok Kısa Süre İçerisinde Stadyumun İhalesine Çıkılacak

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bir dizi programa katılmak üzere şehrimize gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ı; önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Valimiz, milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fırat Görgel ile Büyükşehir Belediyemizde misafir ettik. Bakanlığımız öncülüğünde şehrimize kazandırılacak stadyum ve olimpik yüzme havuzu projelerine ilişkin istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımız kısa süre içerisinde stadyumun ihalesine çıkılacağını ve inşasına başlanacağını belirtti. Şehrimize göstermiş olduğu büyük ilgi ve destek için Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.