Bahçeli'den ABD'ye rest Erdoğan'a destek!

Bahçeli'den ABD'ye rest Erdoğan'a destek!

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2017 12:04
Bahçeli'den ABD'ye rest Erdoğan'a destek!

MHP lideri Devlet bahçeli, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, muhalefetin eleştirdiği Cumhurbaşkanı'nın ABD gezisi ile ilgili konuştu. Erdoğan'ın ABD'ye gitmekle isabetli bir karar aldığını vurgulayan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vererek, şunları söyledi;

ERDOĞAN YALNIZ DEĞİL

"Kuşak ve yol zirvesi forumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ABD'ye gelmiştir. Görüşmenin nokta mesabesinde olacağını Erdoğan söylemiştir. Buradan güçlü bir şekilde diyorum ki, sayın Cumhurbaşkanının ardından Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin kudreti vardır. Makamı ve mevki ne olursa olsun kimse gaflete düşüp Türkiye'yi aciz görmemeli, küçümseme yanlışına düşmemelidir. Cumhurbaşkanımız arkasına milletimizin duasını alarak muhataplarının karşısına çıkacak. Cumhurbaşkanı ABD'ye gitmekle isabetli bir karar aldı. Şimdi sırada belgeleriyle  YPG-PYD bağlantılarını anlatmak kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yalnız olmadığını bu kürsüden bir kez daha söylüyorum.

ABD İÇİN BAŞKA ALTERNATİF KALMADI

Eğer ABD ile ittifak PYD/YPG/PKK yüzünden kopma noktasına gelirse, başımızın çaresine bakmatan doğal bir yol olmayacaktır. 80 milyon tek yürek mücadele etmekten yorulmayacağız. ABD'nin önünde artık 2 yol vardır. Ya PKK ile ilişkilerini güçlendirecek ya da bundan dönüp Türkiye ile el sıkışacaktır. Ya düşmanlık ya dostluk, ABD için başka alternatif kalmamıştır."

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.