Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Sanayi Esnafıyla İstişarede

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Küçük Sanayi Sitesi'nde esnafla buluştu. Esnafın taleplerini dinleyerek birlikte daha güçlü bir Kahramanmaraş için çözüm aradılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2024 12:53
Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Sanayi Esnafıyla İstişarede

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek esnaflarla buluştu. Başkan Güngör, "Esnafımızın her zaman yanında olduk ve bu destek sürecek. Birlikte daha güçlü bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, esnafların taleplerini dinleyerek sorunlarına çözüm bulma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi. Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Başkan Güngör, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile birlikte esnafların iş yerlerini ziyaret edip taleplerini not aldı. Ziyaretin devamında, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimiyle bir araya gelerek siteyle ilgili sorunları masaya yatırdılar.

Başkan Güngör, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ve İl Emniyet Müdürümüz Nurettin Gökduman ile birlikte Küçük Sanayi Sitemizi ziyaret ederek esnaflarımızla buluştuk. Esnaflarımızın sorunlarını dinledik ve Küçük Sanayi Sitemizin ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunduk. Esnafımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Birlikte daha güçlü ve dirençli bir Kahramanmaraş'ın inşasını gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.