Başkan Okay'ın ramazan ayı mesajı

Başkan Okay'ın ramazan ayı mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2017 11:00
Başkan Okay'ın ramazan ayı mesajı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bereket ve rahmet ayı olan Ramazan'a kavuşmanın coşkusunu yaşadıklarını söyledi. Tüm İslam aleminin arınma ve sağlık bulma ayı olan Ramazan'ı bu yıl da sevinçle idrak edeceklerini anlatan Başkan Okay, mesajını şu şekilde sürdürdü: "İslam aleminin heyecanla beklediği Ramazan aynı kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı bizler için sadece oruç tutmak, sahur yapmak ve günü tamamlamak anlamına gelmiyor. Ramazan ayı bizlerin her türlü kötülükten arınma, nefsi duygulardan arınma ve sıhhat bulma ayıdır. Toplum hayatında huzur, dayanışma ve kaynaşmanın da yoğun olarak yaşandığı bir ay olan Ramazan'da, şeytanlar zincire vurulur, af, mağfiret ve bereket mevsimi başlar. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı mükafatların sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu güzel ayda ibadetlerimizi artırarak manevi arınmamızı gerçekleştirmeliyiz."
Başkan Okay, Ramazan ayında Dulkadiroğlu Belediyesi olarak geleneksel hale getirdikleri etkinlikleri sürdüreceklerini dile getirerek şunları söyledi: "Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan'da da vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar sofralarımız yine mahallelerimize kurulacak. Vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluşarak hasbıhal edeceğiz. Yine Ramazan ayının sonunda geleneksel hale getirdiğimiz bayram kahvaltımızı vatandaşlarımızla birlikte yapacağız."
Ramazan ayının İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni eden Başkan Okay, "Başta değerli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam alenin Ramazan ayının mübarek olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.