Başkanlardan halka çağrı

Başkanlardan halka çağrı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2017 18:41
Başkanlardan halka çağrı

17 ŞUBAT 2017 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş’a ziyaretiyle ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi önünde basın açıklaması yapıldı.

Basın açıklamasına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili TBMM İç İşleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Onikişubat İl Başkanı Fırat Görgel’in katılımlarıyla gerçekleşiyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’un açıklaması şu şekilde;

‘Cuma günü Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş’ta olacak ve tüm halkımıza hitap edecektir. Cuma öğleden sonra Müftülük meydanına tüm halkımızı davet ediyorum. Türkiye çok önemli bir süreçte ve tarihi günler yaşamakta. 16 Nisan bizim için aziz milletimizin geleceği için çok önemli, aynı dili konuştuğumuz milyonlarca insanlar için çok önemli bir gündü, Güçlü Türkiye dünyanın huzuru içinde çok önemlidir. Bu sistem değişikliğinin yapılacak olan 16 Nisan tarihi çok önemli bir tarih, Kahramanmaraş halkı ülkenin istikbali için her zaman için dimdik durmuştur.  16 Nisan’da da Kahramanca bir tavır göstererek Kahramanmaraş halkının Evetlerde ilk sıralarda olacağını düşünüyorum.

Bu tarihi günde, Referandum tarihinin onaylanması ve ilan edilmesinden sonra ilk toplantı burada olacak. Bu tarihi günde, mübarek Cuma gününde, 97 yıl önceki Tarihimizi kutladığımız bu günlere denk gelmesiyle birlikte çok önemli bir güne denk gelen bu ziyarete halkımızın iştirak etmesi çok önemlidir.

Cuma günü saat 14:00’da halkımızla buluşacak olan Cumhurbaşkanımız, Kahramanmaraş’tan dünyaya seslenerek önemli mesajlar verecektir. Dünya’ya buradan hep beraber mesaj verelim bu tarihi süreçte halkımız meydanları doldursunlar.

Halkımız yeni bir anayasa yapıyor, hükümetimiz 367 ile gelse daha halka götüreceğiz diyen bir iktidar var şu anda, bütün halkımızı Meydana ayrı ayrı davet ediyorum. Cumhurbaşkanımızın geleceği gün partiler üstü bir gün, tarihi bir çağrı olacak o günde meydanda Cumhurbaşkanımızla birlikte Dünya’ya seslenmek için Müftülük meydanında bekliyoruz.

 

 

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.