Beşiktaş'ın Adana Demirspor'a Karşı Zorlu Sınavı: Şenol Güneş, Üzgün ve Kızgın!

Şenol Güneş: Beşiktaş'ın Adana Demirspor'a mağlup olduğu maç sonrası üzgün ve kızgın. Şampiyonluk hedefi için çalışmaya devam!

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2023 12:04
Beşiktaş'ın Adana Demirspor'a Karşı Zorlu Sınavı: Şenol Güneş, Üzgün ve Kızgın!

Adana Demirspor - Beşiktaş maçı sonrası Şenol Güneş'in açıklamalarını özgünleştirelim:

Beşiktaş'ın Adana Demirspor'a 4-2 mağlup olduğu maç sonrası Şenol Güneş, duygularını ifade etti:

"Bugün sahada çok fazla hata yaptık. Attığımız gollere karşı tepkisiz kaldık. Rakibe fazla alan verdik ve kötü goller yedik. Hem üzgünüm hem de kızgınım. Bu tür bir performans beklemiyorduk."

"RAKİBİMİZİN OYUNUNA MAĞLUP OLDUK"

"Oyun içinde birkaç pozisyon yakaladık, ancak hücumda etkili olamadık ve rakibin oyununu kendi oyunumuza tercih ettik. Agresif olmak ve top kazanmak için yeterince mücadele etmedik. Oynadığımız futbol maçı kazanmamıza yetmedi. Rakibe böyle bir avantaj vermemeliydik. Bu tür performanslar kabul edilemez. Kendi tercihlerimiz ve beklentilerimiz yerine gelmedi."

senol-gunes-besiktasin-maglubiyetinin-ardindan-duygusal-aciklamalar.webp

"OYUNCULARIN PERFORMANSINI İNCELEYECEĞİM"

"Oyuncular ellerinden geleni yaptılar, ancak performanslarını inceleyeceğim. İlk 3 golü böyle yememiz durumunda, çalışmanın bir anlamı yok. Yönetim ve oyuncular arasında bir sorun yok. Transferler tamamlandı ve istifa etmek yönetimi çözümlemeyecektir. Şimdi mevcut oyuncularla ne yapabileceğimize odaklanmalıyız. Oyuncular, yönetimden daha fazla bir şey beklemiyorlar çünkü tüm gerekenler sağlanmıştır. Sorumluluk sahada ve bende."

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

"Hedefimiz hala şampiyonluğa oynamak. 6 maçta 8 puan kaybetmiş olabiliriz, ancak bu seri bir şekilde telafi edilebilir. Pes etme luksümüz yok, toparlanma ve daha iyi performans gösterme zamanı geldi. Bu oyuncular daha iyi oynayabilirler. Eğer böyle devam ederlerse, ben sorumluluğu alırım."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.