Bizi üzüyorsanız üzüleceksiniz

Bizi üzüyorsanız üzüleceksiniz

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2017 09:21
Bizi üzüyorsanız üzüleceksiniz

Resmimin yanı başına silah koyan terör örgütleri, onların (Avrupa’nın) solak partileriyle beraber yürüyorlar. Men dakka, dukka. Siz, bizi üzüyor musunuz, üzüleceksiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK, DHKP-C ve YPG'nin eyleminde kendisi için tehdit içeren pankartlara göz yuman İsviçre ve Avrupa ülkelerine seslendi:

BİZİ ÜZÜYORSANIZ ÜZÜLECEKSİNİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 530 milyon TL'lik yatırımla tamamlanan 27 projenin toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

 Türkiye öyle kalkıp afra tafra yapılacak bir ülke değil. Avrupa'da terör örgütleri pankartlarla resmimin yanı başına silah koyuyor ve onların solak partileri ile Türkiye'nin oradaki terör örgütü beraber yürüyorlar. Neresi burası İsviçre, Hollanda, Belçika, Almanya. Bunları da söylediğimiz zaman beyefendiler rahatsız oluyor. Rahatsız olmayın. 'Men dakka, dukka. Siz bizi üzüyor musunuz, üzüleceksiniz. Daha bu işin başı.

AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN

 Her kim gelip burnumuzun dibinde ülkemizi parçalamak, milletimizi bölmek için faaliyet için faaliyet gösteren terör örgütleri ile işbirliği yaparsa, boyuna posuna bakmaz külahları değişiriz. Bu bizim için siyasi rant değil bir beka meselesidir. Terör örgütlerini kullanmak uğruna, Türkiye gibi bir ülkeyi karşısına alan herkesi aklına başına devşirmeye davet ediyoruz. Bir taraftan silah vereceksiniz ve o silahlarla ülkeme ateş açılacak, ben de buna susacağım. Var mı böyle bir şey? Bir taraftan NATO'da beraber olacağız. NATO'da beraber olduğumuz ülke bana silah vermeyecek. Var mı böyle bir şey?

FAŞİSTSİNİZ FAŞİST

 İngiltere bile dayanamadı. Nazi dediğimiz zaman rahatsız oluyor. Bak belge ile konuşuyorum. Camilerimizin duvarına gamalı haç işaretlerini koyan siz değil misiniz? Camilerimizi yakıp yıkmadınız mı? Solingen faciasını bir kenara koyabilir miyiz? NSU davasını bir kenara koyabilir miyiz? Hâlâ çözmediniz, hala sürüncemede bekletiyorsunuz. Faşistsiniz faşist. Bunların hesabını sormuyorsanız, bu lekeyi üzerinizden atamazsınız. Benim ülkemde herhangi bir kilisede böyle bir şey var mı? Anında bütün emniyet güçlerimiz üzerine gider.

 AB'nin öfkesinin sebebi, bizim yanlış yola sapmamızdan değil, kendi güdümlerinden çıkmamızdan kaynaklanıyor. Yoksa bizim yolumuz Allah'ın izniyle dosdoğrudur. Bizim yolumuz ecdadımızın yolu.

 Modern bir Türkiye'nin temellerini attık. Gelişmemize, kalkınmamıza engel olan başbakan-cumhurbaşkanı kavgalarına yeni sistemde son veriyoruz.Yürütme gücünü bu iki makamı birleştirip, milletin yüzde 50 artı bir oyuyla seçilen cumhurbaşkanına teslim ederek meseleyi çözüyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.