Bu kış giyim daha pahalı

Diriliş Haber Gazetesi Ekibi olarak bu yılki kışlık kıyafet fiyatları konusunda Gündeş Store’nin kapılarını çaldık.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2018 10:16
Bu kış giyim daha pahalı

HABER: EMRE BOZ

Mağaza sorumlusu Ferhat Gündeş gazetemize yaptığı açıklamada bu yılki kışın giyinme masraflarının geçen yıla göre daha fazla olduğunu belirtti.

Mağazadaki ürünleri direkt olarak birinci elden aldıklarını belirten Gündeş; “Bizim ürünlerimiz İstanbul üzerinden geliyor. Gaziantep ve Adana ile çalışmıyoruz. Artık yeni nesil çeşitliliği bol istiyor ve kalıplarına önem veriyor. Talepler bu yönde olunca bizim için de en iyi Pazar İstanbul oluyor. Toptan alışveriş yaparken en kalitelisini en ucuza mal etmeye özen gösteriyoruz. Böyle olunca kaliteli ürünü ucuza vatandaşlarımıza sunmuş oluyoruz. Bizden ilk defa ürün alan müşterilerimiz bizden aldıktan sonra devamlı müşterimiz haline geliyor. Artı olaraktan eşine dostuna bizi tavsiye ediyor. Müşteri memnuniyeti bize başka müşteriler kazandırıyor. Bu yüzden müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Mağazamızda pantolondan spor giyime kadar erkek ürünlerinde her çeşidimiz mevcut. Pantolonlarımız 20 TL’den başlayıp 80 TL’ye kadar çıkıyor. Bizim amacımız yüzde yüz kar edip insanların pahalı ürün alması değil en ucuz fiyata en kaliteli ürün almasıdır” dedi.

gg-001.jpg

DÖVİZ DALGALANMASI KIŞLIK GİYİM MALİYETLERİNİ ARTIRDI

Dövizdeki dalgalanmaların giyim sektörünü de etkilediğini belirten Gündeş, bu konuda toptan tedarikçilerin fırsatçılık yaptığını belirtti. Gündeş; “Kış sezonunun başlamasıyla fiyatlar da belirmeye başladı. Bu yıl kışlık kıyafet fiyatlarında artış söz konusu. Bunun nedeni de dövizdeki dalgalanmalar olarak görünüyor. Bizim sektörümüzde kışlık ürünler yaz sezonunda, yazlık ürünler de kış sezonunda üretilir. Üretilen ürünler de depolarda stoklanır. Toptancılar bu durumları suiistimal ettiler. Yaz sezonunda dolar normal seyrederken üretimleri yaptılar ve dolar kuru zirveyi gördüğünde satışa çıkardılar. Bu da bize yansıdı, biz de ister istemez vatandaşa yansıtmak zorunda kaldık. Kısaca bu kış giyinmenin maliyeti geçen kışa göre daha yüksek. Ama ne olursa olsun biz mağaza olarak Kahramanmaraş piyasasının altında ürün satarak vatandaşlarımıza kolaylık sağlıyoruz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

g1-016.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.