Canlı Maç İzle: Gaziantep FK vs. Galatasaray beIN Sports Link

Galatasaray, Gaziantep FK karşısında Süper Lig'e dönüşünü kutlamak için heyecanla sahada! Kaçırma, beIN Sports 1'de canlı izle! Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2023 21:20
Canlı Maç İzle: Gaziantep FK vs. Galatasaray beIN Sports Link

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başardıktan sonra artık Süper Lig'e dönme hazırlıklarını tamamladı. Özellikle Kayseri ile berabere kapanış yapmış ve Trabzonspor'u mağlup etmiş olan Galatasaray, Süper Lig'e dönüş karşılaşmasına odaklanmış durumda.

AVRUPA TEMSİLCİLERİ YOĞUN TEMPOYA RAĞMEN HAZIR

Galatasaray, diğer Avrupa temsilcileriyle birlikte, hafta içi Avrupa macerasının ardından hızla 3. hafta maçlarına odaklanıyor. Ancak bu hafta maçları, Avrupa'daki yoğun tempoya bağlı olarak ertelenmişti, bu da takımların hazırlıklarını sıkılaştırmalarına yardımcı oldu.

GAZİANTEP FK İLE ZORLU KARŞILAŞMA ÖNCEKİ SEZONDAN BERİ İLK SÜPER LİG MAÇI

Galatasaray'ın rakibi Gaziantep FK ise geçtiğimiz sezon deprem felaketiyle en çok etkilenen takımlardan biriydi ve ligden çekilmek zorunda kalmıştı. Bu sezon, Süper Lig'e geri dönecekler ve Galatasaray ile karşı karşıya gelecekler.

gaziantep-fk-ile-galatasaray-1507357.jpg

KARŞILAŞMA DETAYLARI

Bu önemli karşılaşma, Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak ve hakem Ali Şansalan tarafından yönetilecek. Maçı canlı olarak izlemek isteyenler için beIN Sports 1 kanalı bu heyecanı aktaracak.

MUHEMEL 11'LER

Gaziantep FK muhtemel 11'i: Batuhan, M’Bakata, Ertuğrul, Djilobodji, Khacef, Jevtovic, Furkan, Bikel, Maxim, Mustafa, Riascos.

Galatasaray muhtemel 11'i: Muslera, Boey, Abdülkerim, Nelsson, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Tete, İcardi.

TARİHLERİ İLE KARŞILAŞTIRMALAR

Gaziantep FK ile Galatasaray, Süper Lig'de şimdiye kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray, 6 galibiyet alırken, Gaziantep FK bir kez kazandı ve bir maç berabere sonuçlandı. Bu mücadelelerde Galatasaray 18 gol atarken, Gaziantep FK ise 9 gol kaydetti.

Galatasaray'ın bu zorlu karşılaşmada Süper Lig'e dönüşünü kutlayıp kutlayamayacağını görmek için heyecanla bekliyoruz.

Beinconnect sitesinden veya beIN Sports'dan izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.