A Milli Takımında 2 Değişiklik!

A Milli Takım Teknik Direktörü değişiyor! Stefan Kuntz yerine Abdullah Avcı mı? Futbol camiası merakla bekliyor! Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2023 17:32
A Milli Takımında 2 Değişiklik!

Son dakika spor haberlerine göre, A Milli Takım teknik direktörü değişiyor mu? Abdullah Avcı iddiaları gündemde! Son dakika spor haberlerine göre, A Milli Takım'da büyük bir değişiklik bekleniyor gibi görünüyor.

A Milli Takım'ın şu anki teknik direktörü Stefan Kuntz'un görevine son verilip, onun yerine Abdullah Avcı'nın atanmasıyla ilgili iddialar gündemi etkileyen bir konu haline geldi.

EURO 2024 elemeleri sırasında Ermenistan ile oynadığı maçta 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımı, bu sonuç sonrasında teknik direktör Stefan Kuntz'a yönelik artan eleştirilerle sarsıldı.

Şimdi ise bu eleştirilerin sonucunda A Milli Takım'ın başına gelecek değişiklikler gündemi meşgul ediyor.

a-milli-takim-aday-kadrosunda-kimler-var-2022-14963653-6056-amp.webp

Sabah Gazetesi muhabiri Mehmet Özcan'ın sağladığı bilgilere göre, Stefan Kuntz dönemi sona eriyor ve Milli Takım'ın yeni teknik direktörü olarak Abdullah Avcı atanması bekleniyor.

Bu gelişmeler, futbol camiasında büyük bir heyecan ve tartışma yaratırken, sporseverler Abdullah Avcı'nın A Milli Takım'ı nasıl şekillendireceğini merakla bekliyor.

Gözler, resmi açıklamanın yapılacağı anı bekliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.