Cup Futbol Turnuvası'nda Minikler Kahramanmaraş'a Gurur Yaşattı!

Koç Cristal Minikleri, 5. Kartepe Cup'ta büyük bir başarı elde ederek Kahramanmaraş'ı gururlandırdı. 3. sıra kazandılar!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2023 17:25
Cup Futbol Turnuvası'nda Minikler Kahramanmaraş'a Gurur Yaşattı!

Koç Cristal Spor Kulübü, U9-U10-U11-U12-U13-U14 ve U15 kategorilerinde gerçekleşen 5. Kartepe Cup Futbol Turnuvası'nda büyük bir başarı elde etti. 1-5 Eylül 2023 tarihlerinde düzenlenen bu muhteşem turnuvada Kahramanmaraş'ın gururu oldular.

KAHRAMANMARAŞ EKİBİ 3. SIRAYI KAPARAK PARLADI

Türkiye'den Beşiktaş, Sakarya, Başakşehir ve Kahramanmaraş'tan davet edilen 28 uluslararası takımın katıldığı turnuvada, Kahramanmaraş ekibi Koç Cristal, 3. sırayı elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

MİNİK YILDIZLAR KATEGORİSİNDE KOÇ CRİSTAL GÖZ DOLDURDU

Minik Yıldızlar kategorisinde boy gösteren Koç Cristal, özel maçlarda yarı finale yükselme başarısı gösterdi. 2013 yılında Deprem Bölgesi'nin merkezi olan Kahramanmaraş'ın yıldız takımı Koç Cristal Futbol Kulübü, bu turnuvaya davet edilmişti. Teknik Adam Mehmet Koç'un liderliğinde tüm rakiplerini elemeyi başaran Yıldızlar ekibi, yarı finallere yükseldi.

ZORLU RAKİPLERE KARŞI BAŞARI

Turnuvada güçlü ve yabancı ülke takımlarıyla karşı karşıya gelen Kahramanmaraş ekibi, CITY Sport, Kınder Brasov, Davıncı Academi, Talented FA, Academi Les Stars’d Unıon, FC Beırut, Hisareyn Spor gibi rakipleri geride bırakarak 3. sırayı elde etti.

GOL DOLU BİR TURNUVA

Kartepe'nin futbolla özdeşleşen zirvesinde gerçekleşen turnuvada U9, U10, U11, U12, U13, U14 ve U15 kategorilerinde toplam 111 maç oynandı ve 500'den fazla gol sevinci yaşandı.

kahramanmaras-ekibi-koc-cristal-uluslararasi-arenada-parladi.jpg

MEHMET KOÇ: "KALİTELİ VE KEYİFLİ BİR TURNUVA"

Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Koç Cristal Spor Kulübü Teknik Patronu Mehmet Koç, turnuvayı "Uluslararası 5. Kartepe Cup'ta 9 yaş grubunda birçok ülkeden 32 takımın olduğu kaliteli ve keyifli bir turnuva izledik" şeklinde değerlendirdi. Ayrıca, pandemi ve depremin çocukların futbol gelişimine etkisini gözlemleme fırsatı bulduklarını vurguladı.

Koç Cristal Minikleri, uluslararası arenada gösterdikleri bu başarı ile Kahramanmaraş'ın gurur kaynağı oldular.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.