Cesur, 'Kadın siyasetin nesnesi değil öznesidir'

Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlen AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları 5.Olağan Kadın Kolları Kongresinde Ayşe Cesur kadın kolları başkanlığına seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2018 09:34
Cesur, 'Kadın siyasetin nesnesi değil öznesidir'

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve Milletvekilleri de katıldı.

Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Ayşe Cesur, ‘’Medeniyetimizde biz kadınlar her dönemde varlığımızı hissettirmiş Hz Peygamberin sırını paylaşmış, yeri geldiğinde devletlerin kuruluşunda yer alan Hayme Anayız yeri geldiğinde hanlar hamamlar inşa ettirmiş Valide Sultanlarız. Kurtuluş savaşında büyük görevler üstlenmiş Senem Ayşe’yiz. En son 15 Temmuzda da hain kurşunlarla şehitlik mertebesine ulaşmışız’’ diyerek Kadınların siyasette aktif rol almasının önemine dikkat çekti.

Cesur, ‘’Medeniyetimizde hep var olmakla birlikte siyasette ve sosyal alanda varlığımız, AK Partimizin kuruluşu ile birlikte adeta şahlanmış ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kadının siyasette ve her alanda önü açılmıştır. Cumhurbaşkanımızın bize duyduğu güvenle siyasetten ekonomiye eğitimden sağlığa kültürden sanata hayatın her alanda aktif rol üstlenerek bir yandan da ülkenin gelecek nesillerini yetiştiriyoruz. Bu nedenledir ki kadın siyasetin nesnesi değil öznesidir’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.