Ceyhan aday olma sebebini açıkladı!

Milliyetçi Hareket Partisi Aday Adaylarından iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan gazetemize gündemi değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2018 09:49
Ceyhan aday olma sebebini açıkladı!

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Ankara’ya taşınmayacağını söyleyen Ceyhan ‘vatandaşın derdini burada siyasi bir büro açacağız ve yüz yüze konuşacağız’ dedi.

Kahramanmaraşspor eski başkanı ve 27. Dönem MHP Milletvekili Aday Adayı Fatih Mehmet Ceyhan Milletvekili olarak seçilirse çalışma biçimini şu sözlerle anlattı:

“Milletvekili olabilirsek tüm Kahramanmaraş’ın milletvekili olacağız. Evimi Ankara’ya taşımayacağım. Benim deyimimle ters siyaset yapacağım. Gerekirse buraya bir siyasi ofis açacağım. Mecbur olduğum günlerde Ankara’ya gideceğim. Diğer günlerde burada kalacağım.

Daha önce ki milletvekilleri yüzünden halkta oluşan en büyük antipati mührü kaptıktan sonra evini Ankara’ya taşıyor, cep telefonunu değiştiriyor. Vekile ulaşmak cumhurbaşkanına ulaşmaktan zor oluyor. Biz burada vatandaşımızın dertlerini yüz yüze kendisinden dinleyip çözmeye çalışacağız. Ben olmasam sekreter olacak kayıt oluşturacak. Sonrasında biz vatandaşımıza ulaşacağız. Öyle derdini anlatmak için Ankara’lara kadar gitmek zorunda kalmayacak. İmkanlarımız neticesinde şahsımın milletvekili maaşına ihtiyacı yok. O paraya parti teşkilatlarımızın hesabına yatıracağım.”

MHP BENİM DOĞDUĞUM BÜYÜDÜĞÜM DAVANIN SİYASETTE Kİ YANSIMASIDIR

Muhalefeti de ağır sözlerle eleştiren Ceyhan şu ifadeleri kullandı: “Herkes olaya kendi açısından bakıyor ancak önemli olan birlik ve beraberlik olgusudur. Bu noktada birlik ve beraberlik olgusuna zarar veren herkes vatan hainidir.”

KAHRAMANMARAŞSPOR’DA BU ŞEHRİN BİR DEĞERİDİR

Siyasi ve ticari hayatından kesitler sunarak adaylık kararı almasında ki etkenleri anlatan Ceyhan şunları söyledi:

“Ülke ihracatına bir ülkücü nefer olarak, bir Türk vatandaşı olarak katkı sağladım ve 1.5 yıl içerisinde ciddi başarılar elde ettik. 22 yıldır çalıştığım tekstil sektöründe ülkemize büyük hizmetleri ihracatta ilk binde olan bir abimizle 8 yıldır ortaklık yapıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde de 2016 yılında İhracatta Türkiye 26'ncısı olduk. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Daha önce PTT 1. Ligden büyük bir borç yükü ile düşen Kahramanmaraşspor'umuz İstanbullu bir ailedeydi ve takım ortada kalmıştı. Bir Kahramanmaraşlı olarak, Milliyetçi bir kardeşiniz olarak bir memleket sevdalısı olarak kulübü 10.5 milyon borçla devir aldık. Zorunlu olmadığı halde etik ve ahlaki değerleri göz önünde bulundurarak spora siyaset karıştırmamak adına Milletvekili Aday Adayı olduğum için geçen hafta görevimden istifa ettim. Bu zamandan sonra hedefim ülkücü hareketin yükünü çekmiş Kahramanmaraş için bu şehrin bir çocuğu ve bu davanın bir neferi olarak hizmet etmek olacaktır.”

Ülkemizin etrafında ki ateş çemberini işaret eden Ceyhan, “Şehitlerimize vefa, milletimize beka borcumuz var” dedi. Ceyhan,

“Bu dönemde aday adayı oldum çünkü ülkemizin etrafında büyük bir ateş çemberi var. Bu sebeple bu seçimler daha büyük bir önem kazanmıştır. Bizim bu ülke de yaşayan vatandaşlar olarak Şehitlerimize vefa, milletimize beka borcumuz vardır. Ülkemiz ve milletimiz için Şehitlerimiz var. Bizim gelecek nesillere beka borcumuz var. Bu sebeple atalarımızın bize miras bıraktığı bu güzide vatana bu bakışla hizmet etmemiz lazım. Sorumluluğumuz büyük. Mücadelemiz çetin ama kararlılığımız tamdır. Bugünkü gelinen bu nokta da bu seçimlerin önemine binaen güçlü bir ittifak kurulmuştur. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin de buyurduğu gibi Cumhur İttifakı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Cumhur İttifakının sonuna kadar arkasındayız ve milliyetçi ülkücü hareketin de mecliste hak ettiği şekilde ülkesine hizmet etmesi için sizlere de büyük bir görev düşüyor. 24 Haziran seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışacağız ve ülkemizin her alanda baskı altında olduğu bu dönemde birlikte bu zorlukları aşacağız. Bu davanın bir neferi olarak geçmişte nasıl kendime görev yükleyip ülkem ve ülkücü hareket için hizmet ettiysem bugünde aday adayı olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Bu dava mirastır. Bu dava kutsaldır.  Her zaman tek gayemiz ülkemizin geleceği olmuştur. Ben değil, vatan diyen bir aileden geliyoruz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin büyük destek verdiği cumhur ittifakının anlamı da budur. Ülkücü hareket bu güzel ülkenin sevdalısı bir harekettir. Bizim sevdamız vatan ve millet sevdasıdır" dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.