Ceyhan esnafla buluştu... Spor camiasıyla iftar yaptı

Erken seçime sayılı günler kala adaylar da seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2018 10:30
Ceyhan esnafla buluştu... Spor camiasıyla iftar yaptı

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Trabzon Caddesi esnafını ziyaret etti.

c1-007.jpg

Esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinleyen Ceyhan MHP’nin meclise daha güçlü bir şekilde gireceğinin garantisini vererek vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilenileceği sözünü verdi. Vatandaştan destek istedi.

c4.jpg

SPOR CAMİASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ İFTARA KATILDI

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan'ın organize ettiği Gönül Sofrası iftarları kapsamında Kahramanmaraş'ta ki bütün spor camiasını bir araya getirdi. Federasyon, TÜFAD, Kulüpler, Antrenörler ve Kahramanmaraşspor camiasının birbirinden önemli isimleri düzenlenen programla bir araya geldi. Dr. Fatih Mehmet Ceyhan Kahramanmaraş’ın önemli isimleriyle fikir alışverişinde bulundu, destek istedi.

c5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.