Ceyhan Radyoda Konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan seçim çalışmaları kapsamında özel bir radyo kanalının konuğu oldu. Siyaseti ve Kahramanmaraş’ı konuşan Ceyhan destek istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2018 12:41
Ceyhan Radyoda Konuştu

Seçim çalışmalarının hızlanmasıyla birlikte kapı kapı dolaşan ve halktan destek isteyen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan ülke gündemini ve Kahramanmaraş’ı değerlendirdi. Merak edilen sorulara cevap veren Ceyhan 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. İttifak neticesinde dikkat edilmesi gereken meselelere dikkat çeken Ceyhan, fitnecileri işaret etti. AK Parti ile yapılan ittifakın sınırlarını hatırlattı. Ceyhan şöyle konuştu:

“MHP her zaman devletinin yanında yer almıştır. 15 Temmuz darbe girişimi ortada. Kalkışma başlar başlamaz liderimiz Devlet Bahçeli Parti genel merkezini karargah olarak benimseyip oradan hiçbir yere gitmedi. Vekilleri meclise yolladı. Ülkücüleri de darbeye direnmeleri için sokağa çağırdı. Aynı şekilde geçmişte hükümetin ne zaman terörle başı belaya girse her zaman devletinin yanında yer almıştır.”

Hem ticari hayatında hem de Kahramanmaraşspor’a başkanlık yaptığı dönemde hem de 40 günlük siyasi çalışmalarında yanında olan ekibine övgüler yağdıran Ceyhan Kahramanmaraş’ın sorunlarını değerlendirerek programı bitirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.