Ceyhan Şehit Cenazesine Katıldı

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan bölücü terör örgütü mensuplarınca karakola yapılan roketli saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Özel Harekat Polisi Sinan Türkoğlu’nun cenazesine katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2018 12:51
Ceyhan Şehit Cenazesine Katıldı

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan Şemdinli'de 4 Haziran'da, karakola yapılan roketli saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşen Özel Harekat Polisi Sinan Türkoğlu’nun Elbistan da düzenlenen cenazesine katıldı. Şehit ailesinin acısını paylaşan Ceyhan şu açıklamada bulundu:

“Şehidimiz Polis Özel Harekat Sinan Türkoğlu(Çirkin) kardeşimizin Elbistanda Baba evinde taziyeye geldik. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Mekanı cennet, ruhu şâd olsun. Ailemize yüce Allah'tan sabır ve metanet diliyorum.”

35077397_1986614378266882_1376897920174915584_n.jpg

TERMİK SANTRALE ZİYARET

Seçim Çalışmalar kapsamında Afşin Elbistan Termik Santrali B Ünitesini de ziyaret eden Ceyhan beraberinde ki heyetle burada Santral müdürü Mustafa Has tarafından ağırlandı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.