Ceyhan tek başına MHP’yi götürüyor

Kurduğu 120 kişilik çalışma ekibiyle seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan, 150 araç giydirerek şehrin en ücra mahallelerine kadar ulaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2018 15:16
Ceyhan tek başına MHP’yi götürüyor

Seçim çalışmaları kapsamında Kayabaşı, Çocuk Bahçesi ve Genç Osman Mahallelerini ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan vatandaşların sorunlarını dinledi çözüm yollarını anlattı. Halktan destek istedi. Ceyhan sosyal medya hesabından seçim çalışmaları hakkında şu ifadeleri kullandı:

c1-009.jpg

“Kayabaşı Mahallemizde değerli vatandaşlarımızla birlikteyiz. Soruları cevaplıyor, görüşlerimizi ve hedeflerimizi anlatıyoruz. Şehrimizin eksiklerini ve halkımızın taleplerini iyi biliyoruz. Halkımıza hizmet etmeye talibiz.

Çocuk Bahçesini geziyoruz. Şehrimizi seviyoruz her köşesi cennet bu eşsiz ülkenin değerlerine ve kıymetli hemşelerimize hizmet etmek istiyoruz.

c2-005.jpg

Genç Osman Mahallemizin değerli sakinleri ile bir araya geldik. Sorunlarını dinledik ve çözüm önerilerini anlattık. Çözmek için geliyoruz. Değerli kardeşlerimizden Cumhur İttifakı için destek istedik. Gönülleri kazandık.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.