"Çocuklarımız Geleceğimizdir" Projesi Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay’da da Hayata Geçirilecek

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, tesisleşme bakımından önemli işlere imza attıkları 2023'te 139 uluslararası turnuva düzenlediklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2023 15:27
"Çocuklarımız Geleceğimizdir" Projesi Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay’da da Hayata Geçirilecek

Türkiye’de tenis oynayan, yakından takip eden, hayatında tenise yer veren 15 milyona yakın kişi olduğunu paylaşan Durmuş, tenise olan talebin bilinirliğini arttırmak isteyen firmaların da ilgisini çektiğini ve bu sayede 2023'te forma, kıyafet, turnuva ismi alanlarında birçok sponsorluk anlaşması imzaladıkları bilgisini verdi.

Durmuş, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta hayatın normale dönebilmesi için başlattıkları proje hakkında da şunları kaydetti:

"TTF olarak deprem bölgesinde yaraları bir nebze olsun sarabilmek için hızlı bir şekilde organize olarak ayni ve nakdi yardımlarımızın hemen sonrasında 'Çocuklarımız Geleceğimizdir' projesini hayata geçirdik. Proje kapsamında konteyner kentlerde yaşayan çocuklarımızın sosyalleşmesi adına faaliyetler planladık ve bu faaliyetleri konteyner kentlerde oluşturduğumuz tenis kulüplerinde gerçekleştirmeye başladık. Projemiz Kahramanmaraş’ın akabinde Adıyaman ve Hatay’da da oluşturulacak tenis kulüpleriyle devam edecek."

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.