Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emekli Zammı Mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda eser ve hizmet siyasetine olan bağlılıklarını vurguladı. Ayrıca, emeklilerin kaygılarının farkında olduklarını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2023 16:12
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emekli Zammı Mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, eser ve hizmet siyasetinden asla taviz vermeyeceklerini vurgulayarak, emeklilerden gelen serzenişlerin farkında olduklarını belirtti.

Partisinin toplantısında konuşan Erdoğan, seçim sonuçlarının ardından yaşanan sürecin Türk siyasetindeki dengeleri sarsmaya devam ettiğini ifade etti.

Erdoğan, muhalefet lideri Kılıçdaroğlu ve ekibinin seçim hezimeti sonrası sürekli yeni bahaneler ürettiğini belirterek, "CHP seçmenine hayaller sattılar, şimdi onlardan özür dilesinler.

Kendi hatalarını kabul etsinler. Ülkeyi zorlayan bir tablo ile karşı karşıyayız ve sorumluluğumuz artıyor" dedi.

Emeklilerin yaşadığı sıkıntılara da değinen Erdoğan, alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını gördüklerini belirterek, fiyat istikrarını sağlamak ve ekonomik dengeyi korumak adına çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Üniversite mezunlarına ve ev hanımlarına verilen sözlerin de arkasında duracaklarını ifade etti.

Erdoğan, Türkiye'nin iç ve dış politika hedeflerine ulaşmak için çalışmalarını sürdürürken, parti içinde de seçim sonuçlarının analizini yaptıklarını belirterek, eksikleri giderme ve güçlü yönleri daha da geliştirme konusunda adımlar attıklarını söyledi.

Vatandaşlarla iletişimi güçlendirmeye verdikleri öneme değinen Erdoğan, parti içi iletişimi ve vatandaşlarla buluşmaları artırarak sıkıntıların çözümüne odaklandıklarını vurguladı.

Siyasi anlayışlarının millete hesap vermek olduğunu belirten Erdoğan, halkı suçlamak yerine çözüm odaklı yaklaşımları benimsediklerini söyledi.

Erdoğan, konuşmasının sonunda Anavatan Partisi kurucu üyelerinden ve önceki hükümetlerde görev almış olan İbrahim Özdemir'e AK Parti rozetini taktı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.