Deprem Bölgelerinde Çocukları Bekleyen Eğlence Dolu Sürprizler!

Diyarbakır'dan Adıyaman'a uzanan deprem bölgesindeki çocuklar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından düzenlenen moral etkinlikleriyle eğlence ve çevre bilinci bir araya geliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2024 16:23
Deprem Bölgelerinde Çocukları Bekleyen Eğlence Dolu Sürprizler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesindeki çocuklar için yarıyıl tatili sürecinde moral etkinlikleri düzenliyor.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Kayapınar ilçesinde başlayan etkinliklerde, çocuklar hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de atölye çalışmaları aracılığıyla çevre bilinci ve geri dönüşüm konularında bilinçleniyor.

Çocukların etkinliklere olumlu tepki vermesi üzerine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Sizin yüzünüzdeki tebessüm dünyalara bedel. Bakan amcanız sizi kucak dolusu öpüyor." sözleriyle duygularını ifade etti.

Moral etkinlikleri sadece Diyarbakır'da değil, aynı zamanda Şanlıurfa'nın Haliliye, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Dulkadiroğlu, Gaziantep'in İslahiye ile Hatay'ın Kırıkhan ilçelerinde gerçekleştirildi. Etkinlikler, önümüzdeki günlerde Osmaniye merkezde, 27 Ocak'ta Adana'nın Çukurova ilçesinde, 2 Şubat'ta Elazığ'da, 3 Şubat'ta Malatya'da ve 4 Şubat'ta Adıyaman'da devam edecek.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.