Kahramanmaraş Gençleri İstanbul'a Ayasofya'yla Buluşmaya Gidiyor!

Başkan Güngör, gençlere verdiği İstanbul ziyareti sözünü tutarak, Kahramanmaraş'taki hafız kız öğrencileri aileleriyle birlikte tarihi mekânlara yolcu etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2024 14:48
Kahramanmaraş Gençleri İstanbul'a Ayasofya'yla Buluşmaya Gidiyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı bir programda gençlere verdiği İstanbul ziyareti sözünü tutarak, söz verdiği gibi gençleri İstanbul'a götürdü. Güngör, aileleriyle birlikte genç kafileyi uğurlarken, "Kahramanmaraşlı gençlerimizi, hafız kardeşlerimizi İstanbul’a, Ayasofya’ya yolcu ettik. Hayırla gidip gelsinler inşallah" şeklinde konuştu.

Başkan Hayrettin Güngör, geçtiğimiz aylarda düzenlenen hafızlık icazet merasiminde verdiği sözü yerine getirerek, İstanbul'a gitmek üzere seçilen hafız kız öğrencileri uğurladı. İl Müftüsü Abdurrahman Kotan'ın da katıldığı uğurlama programında gençlerle buluşan Başkan Güngör, "Hafızlık icazet töreninde hafız kardeşlerimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Genç hafızlarımızı İstanbul'a uğurluyoruz. İstanbul’daki tarihi yapıları ziyaret edecekler. Bu mekânlar sadece fiziki yapılarıyla değil, aynı zamanda manevi anlamlarıyla da büyük bir öneme sahiptir. Bu kutsal mekânlar, bütün İslam âlemine hitap ediyor. Hafız kardeşlerimiz de bu ziyarette İstanbul’daki bu kutsal mekânları görmekten büyük bir mutluluk duyacaklar" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.