Kahramanmaraş'ta Söyleşi Var! Gençlik ve Teknoloji Gündemi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 26 Ocak'ta "Teknoloji Çağında Genç Olmak" konulu söyleşide Eğitimci-Yazar Kadriye Kırdök'ü ağırlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2024 11:53
Kahramanmaraş'ta Söyleşi Var! Gençlik ve Teknoloji Gündemi

Yazar Kadriye Kırdök, 26 Ocak Cuma günü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphane Söyleşileri'nde gençliği ve teknoloji çağını ele alacak. Eğitimci ve yazar Kırdök'ün katılımıyla gerçekleşecek olan söyleşi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi'nde saat 14.00'te başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kültürel faaliyetlerine devam ederek edebiyatseverlere çeşitli etkinlikler sunuyor. Kütüphane Söyleşileri ise farklı yaş gruplarına hitap ederek sanatsal gelişime katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu haftaki etkinliğin konuğu olan Kadriye Kırdök, "Teknoloji Çağında Genç Olmak" başlığı altında gençliğin yaşadığı döneme dair önemli konuları ele alacak.

Büyükşehir Belediyesi, tüm vatandaşları bu etkinliğe katılmaya davet ederken, yapılan açıklamada Kütüphane Söyleşileri'nin edebiyatseverlerle buluşmaya devam edeceği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.