Depremzedelere Evleri En Kısa Sürede Teslim Edilecek!

Depremlerin ardından birlikte yaraları sardık! Serkan Bayram: Afetzedelere en kısa sürede evler teslim edilecek. Barış ve dayanışmanın gücü!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 21:17
Depremzedelere Evleri En Kısa Sürede Teslim Edilecek!

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından devlet ve halkın birlikte çalışarak yaraları sardığını ifade etti. Bayram, depremzedelere en kısa sürede evlerinin teslim edileceği sözünü verdi.

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında konuşan Bayram, Türkiye'nin ve dünyanın barış istediğini vurgulayarak, geçen hafta Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi etkinliğinde kendi hayatını anlatan "Buğday Tanesi" filminin gösterimine katıldığını ve Birleşmiş Milletlerde yapacağı bir konuşma için hazırlandığını belirtti.

ak-partili-bayram-depremzedelere-evlerinin-en-kisa-surede-teslim-edilecegini-soyledi.jpg

Bayram, 6 Şubat'taki depremin birçok kişinin hayatını kaybetmesine ve birçok vatandaşın engelli olmasına sebep olduğunu açıkladı. Depremin etkilediği bölgelerde ampute olan vatandaşlara yönelik dünya devletlerinin verdiği destekten bahseden Bayram, Tayvan hükümetine ve halkına 5 milyon dolarlık hibe göndererek Gaziantep Büyükşehir Belediyemize katkıda bulundukları için teşekkür etti. Bayram, "Ampute kalan 12 bin kardeşimizin yaşamlarını normalleştirmek ve özgürlüklerini yeniden kazandırmak için ellerinden geleni yapacağız. En kısa sürede ev teslimatlarına başlıyoruz." dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.